Jaaah zorgverzekering 2021

Prijs Jaaah zorgverzekering 2021: Vanaf 115 euro per maand.

Bent u op zoek naar een goedkope zorgverzekering 2021? Een zorgverzekering zonder al te veel gedoe en toeters en bellen? Kijk dan vooral eens naar de Jaaah zorgverzekering 2021.

Bij een maximaal eigen risico van 885 euro betaalt u voor deze goedkope zorgverzekering zelfs maar 89 euro. Betaalt u daarnaast ook nog de jaarpremie in één keer, dan bent u maar 87,22 euro per maand kwijt.

Meer weten: Kijk hier voor uw premie!

Jaaah is een nieuw label van zorgverzekeraar ONVZ. Onder de naam Jaaah biedt ONVZ een eenvoudige en goedkope zorgverzekering aan. Je zou Jaaah kunnen zien als een budget merk van ONVZ, maar let op, de Jaaah zorgverzekering is geen budget zorgverzekering, maar een volwaardige maar goedkope natura zorgverzekering.

Met de Jaaah zorgverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen, huisartsen en tandartsen. Van een volledig vrije zorgkeuze van andere zorg heb je een dure restitutie zorgverzekering nodig, en die biedt Jaaah niet aan. Er is echter een groot aantal zorgverleners bij Jaaah aangesloten, dus een goede specifieke zorgverlener is altijd wel in de buurt te vinden.

Voordelen Jaaah zorgverzekering

  • Een volwaardige natura verzekering tegen een lage prijs.
  • Altijd een tandongevallen verzekering gratis.
  • Verzorgd door ONVZ
  • Een goede Jaaah app waarin alles geregeld kan worden.
  • Voor 5,95 per maand al een fysio verzekering.

Nadelen Jaaah zorgverzekering

  • Geen restitutiepolis mogelijk
  • Slechts 2 aanvullende pakketten: 6 fysio behandelingen en / of een tandartsverzekering van 75% van de kosten tot maximaal 250 euro.

Veel mensen sluiten geen aanvullende verzekering af, en dan is Jaaah een goede goedkope zorgverzekering. Dat is het ook als u zich voor weinig geld voor een beperkt aantal fysio behandelingen (6) wilt verzekeren of een beperkte tandartsverzekering wil.

Stelt u wel prijs op een aanvullende zorgverzekering met dekking voor veel verschillende soorten zorg zoals brillen en alternatieve geneeswijzen, dan is Jaaah voor u niet de beste zorgverzekering.