OZF zorgverzekering

Prijs OZF zorgverzekering 2019: 126,95 euro per maand
Of 106,95 euro per maand bij een maximaal eigen risico

OZF heeft één basisverzekering. De OZF Zorgpolis. De OZF Zorgpolis is een naturapolis. Dit betekent dat u 100% vergoed krijgt bij alle door OZF gecontracteerde zorgverleners maar slechts 75% bij de zorgverleners waarmee geen contract is afgesloten.

Deze basisverzekering kunt u eventueel aanvullen met 1 van de 2 aanvullende verzekeringen (AV Compact en AV Royaal). Ook kunt u eventueel kiezen uit twee tandartsverzekeringen (Tand Compact en Tand Royaal). De Royaal verzekeringen zijn dubbel zo duur als de Compact verzekeringen.

TIP: Wilt u weten of een OZF zorgverzekering voor u interessant is? Kijk dan bij alle informatie OZF zorgverzekering en vergelijk met andere zorgverzekeringen. Hier ziet u niet alleen alle informatie over deze zorgverzekering maar worden alle prijzen ook met andere verzekeringen vergeleken.

 

Wat is OZF?

OZF is een heel kleine zorgverzekeraar. Ze hebben bijvoorbeeld slechts circa 30 medewerkers. Dat maakt het contact met deze zorgverzekeraar een stuk makkelijker. En aangezien OZF onderdeel is van het grote Achmea profiteert u toch van de goede afspraken die Achmea met zorgverleners heeft gemaakt.

OZF is in 1923 begonnen als ziekenfonds voor de N.V. Koninklijke Nederlandsche Zoutindustrie (KNZ) in Hengelo, het latere AkzoNobel. In 1950 kreeg het ziekenfonds de naam Onderling Ziektekosten Fonds (OZF). Sinds de overgang van het ziekenfonds naar de zorgverzekering biedt OZF in heel Nederland zorgverzekeringen aan.