Univé Ledencollectief: Tot 10% extra korting!

Univé heeft een bijzondere manier van korting geven op de Univé zorgverzekering. Ze noemen dit Univé Ledencollectief, maar dit collectief heeft niets te maken met de collectieve kortingen die je bijvoorbeeld via je werkgever kunt krijgen.

De korting van het Univé ledencollectief is een korting die u krijgt voor schadeverzekeringen die u bij Univé hebt lopen. Hoe meer schadeverzekeringen u bij Univé hebt, hoe hoger de korting die op de basisverzekering krijgt. Deze korting op uw zorgverzekering kan wel oplopen tot 10%. Meer korting mag Univé wettelijk niet geven op de basisverzekering.

Hoe werkt het?

Heeft u een Univé schadeverzekering? Het maakt niet uit welke, dan krijg je meteen, 1,5% korting. Voor de rest van de korting hangt het af welke verzekering(en) u bij Univé hebt lopen. Heeft een Univé autoverzekering, dan komt er 3% korting bij en ontvangt u 4,5% korting op uw zorgverzekering. Heeft u ook uw tweede auto bij Univé verzekerd? Dan komt er nog eens 3% korting bij en zit u al op 7,5% korting op de zorgverzekering.

Ook een Univé inboedelverzekering levert 3% korting op. Overige schadeverzekeringen 1%. Helaas stopt het tellen bij 10%. Wettelijk gezien mag er van de overheid namelijk niet meer korting op een basis zorgverzekering gegeven worden.

Korting per maand

Deze korting op de zorgverzekering wordt per maand gegeven. Dat is een voordeel als u halverwege het jaar een extra Univé schadeverzekering afsluit. Doet u dat bijvoorbeeld in april, dan ontvangt u vanaf mei de extra korting op je zorgverzekering. Vooral bij een autoverzekering en een inboedelverzekering kan het erg interessant zijn voor een Univé verzekering te kiezen. 10% korting op de basisverzekering staat namelijk wel voor  zo’n 130 euro korting per jaar per persoon.