AGIS zorgverzekering

De Agis zorgverzekering bestaat niet meer als zelfstandige zorgverzekering. Zorgverzekeraar Agis is namelijk per 1 januari 2016 opgegaan in Zilveren Kruis.

Dit is niet zo’n grote stap als het lijkt. Zowel Agis als Zilveren Kruis maakten namelijk al deel uit van het Achmea concern en waren dus al zusterbedrijven.

Maar een Agis verzekering is dus niet meer af te sluiten. Maar dat geldt wel voor de Zilveren Kruis zorgverzekering.

Kijk bij Zilveren Kruis voor informatie over die zorgverzekering, of zoek bij de zorgverzekering vergelijkers naar de beste zorgverzekering voor uw situatie.

Meer Zilveren Kruis zorgverzekeringen

Dat Zilveren Kruis het merk Agis niet meer als label voert is niet verwonderlijk. De Agis zorgverzekering is als label niet nodig omdat Zilveren Kruis ook al de labels Ziezo en ProLife voert.

Ziezo is een goedkope Zilveren Kruis zorgverzekering die vooral op jongeren gericht is, maar waarvan de goedkope basis verzekering door iedereen is af te sluiten (een zorgverzekeraar mag geen klanten voor de basis zorgverzekering weigeren).

De Ziezo verzekering is een goed alternatief als je een goedkoop alternatief voor de Agis zorgverzekering zoekt.

De Christelijke Zorgverzekeraar (voorheen Pro Life)is een zorgverzekering van Zilveren Kruis die gericht is op Christelijke normen en waarden. Dit is een goed alternatief voor de Agis zorgverzekering voor Christelijke mensen.

En dan zijn er natuurlijk nog de vele verschillende zorgverzekeringen die Zilveren Kruis zelf aanbiedt. Van voordelige zorgverzekering tot luxe uitgebreide aanvullende pakketten.

Of zoek via vergelijken zorgverzekeringen de beste zorgverzekering die bij je past als vervanging voor de Agis zorgverzekering.

Samenvatting:
De Agis zorgverzekering bestaat niet meer. De Agis zorgverzekering is tegenwoordig een Zilveren Kruis zorgverzekering. Een Agis verzekering is niet meer af te sluiten. Hier zie je de beste alternatieven voor een Agis zorgverzekering.