Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering

Prijzen Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2023:
Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2023 Budget: 131,95 euro
Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2023 Zeker: 138,95 euro
Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2023 Exclusief: 152,75 euro


Studenten zorgverzekering van Zilveren Kruis

De Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering is een goedkope zorgverzekering voor studenten en andere jongeren tussen de 18 en 29 jaar.

Achter de Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering gaat het bekende verzekeringsconcern Zilveren Kruis schuil. Dit betekent dat u profiteert van de kennis van een ervaren verzekeraar tegen een lage maandpremie. Zilveren Kruis heeft Studenten Goed Verzekerd opgezet omdat studenten normaal gesproken niet kunnen profiteren van collectieve verzekeringen omdat ze vaak geen werkgever hebben. Met Studenten Goed Verzekerd hebben ze hun eigen collectiviteit.

Hoe interessant is deze zorgverzekering voor studenten?

Maar hoe interessant is deze studentenverzekering? Dat dit een speciale zorgverzekering voor studenten is betekent niet automatisch dat dit voor u als student ook de beste en goedkoopste zorgverzekering is. Dat hangt namelijk van veel persoonlijke factoren af.

Om te weten of deze studenten zorgverzekering echt interessant is kun je het beste deze verzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen. Binnen een minuutje weet u welke zorgverzekering voor u echt de beste en/of goedkoopste is.

Kenmerken van de Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering

  • Goedkope zorgverzekering voor studenten verzorgd door Zilveren Kruis.
  • 3 basisverzekeringen (Budget, Zeker en Exclusief).
  • 5 aanvullende verzekeringen .
  • 5 tandartsverzekeringen.

Tevens bij alle aanvullende verzekeringen

  • Toegang tot psychische zelfhulp modules via Mirro.
  • Online psychologische test en (telefonisch) consult met een psycholoog via HSK groep.
  • Zorg in het buitenland 100% vergoed.
  • Kleine vergoeding brillen en contactlenzen.

Informatie Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering

De Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering is een kale zorgverzekering. De prijs is laag, maar de dekking is daar ook naar. Zo wordt bij de goedkoopste basisverzekeringen maar een klein deel van de ziekenhuizen en andere zorgverleners volledig vergoed. De vergoeding bij niet aangesloten ziekenhuizen en andere zorgverleners bedraagt maar 75%  bij (Basis Budget) of 80% (Basis Zeker).

De Basis Exclusief zorgverzekering dekt wel overal de kosten voor 100% maar dan heeft u wel een basisverzekering die ten opzichte van de budget-verzekering per maand zo’n 25 euro per maand duurder is. Dat is 300 euro per jaar en dat is voor een student wel heel erg veel geld. Studenten kiezen daarom bijna liever voor een zorgverzekering waarbij ze op minder plaatsen voor hun zorg terecht dan voor een volledige vrije keuze van zorgverlener tegen een veel hogere premie.

Tandartsverzekeringen

4 van de 5 tandartsverzekeringen van Studenten Goed Verzekerd zijn identiek.  Alleen de de maximale vergoeding per jaar verschilt (250, 500, 1.000 of 1.200 euro per jaar). Reguliere behandelingen worden voor 100% gedekt, overige behandelingen voor 75%.

Voor studenten kan de vijfde tandartsverzekering (de goedkoopste) interessant zijn. Deze vergoed alleen 2 controles en 60 euro voor behandelingen per jaar, maar de lage premie is daar ook naar.

Kijk bij de helemaal bovenaan genoemde informatie voor de prijzen en dekkingen van al deze verschillende aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.

Of kijk bij de bovengenoemde zorgverzekering vergelijker of deze zorgverzekering aantrekkelijk is voor u als student.

Samenvatting:
Studenten Goed Verzekerd is een speciaal voor studenten opgezette zorgverzekeraar. Deze zorgverzekering voor studenten wordt verzorgd door Zilveren Kruis. Deze zorgverzekering voor studenten is financieel aantrekkelijk en bevat speciale goedkope pakketten voor studenten zoals een basis tandartsverzekering.