Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering

Prijzen Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2020:
Budget: 110,15 euro
Zeker: 119,18 euro
Exclusief: 128,20 euro
Klik hier voor alle informatie, prijzen en dekkingen


Jongerenverzekering van Zilveren Kruis

De Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering is een goedkope zorgverzekering voor studenten en andere jongeren tussen de 18 en 29 jaar. Achter de Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering gaat het bekende verzekeringsconcern Zilveren Kruis Achmea schuil. Dit betekent dat u profiteert van de kennis van een ervaren verzekeraar tegen een lage maandpremie. Zilveren Kruis Achmea heeft Studenten Goed Verzekerd opgezet omdat studenten normaal gesproken niet kunnen profiteren van collectieve verzekeringen omdat ze vaak geen werkgever hebben. Met Studenten Goed Verzekerd hebben ze hun eigen collectiviteit.

Hoe interessant is deze zorgverzekering voor studenten?

Maar hoe interessant is deze studentenverzekering? Dat dit een speciale zorgverzekering voor studenten is betekent niet automatisch dat dit voor u als student ook de beste en goedkoopste zorgverzekering is. Dat hangt namelijk van veel persoonlijke factoren af. Om te weten of deze studenten zorgverzekering echt interessant is kun je het beste deze verzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen. Binnen een minuutje weet u welke zorgverzekering voor u echt de beste en/of goedkoopste is.

Kenmerken van de Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering

  • Goedkope zorgverzekering voor studenten verzorgd door Zilveren Kruis Achmea.
  • 3 basisverzekeringen (Budget, Zeker en Exclusief).
  • 5 aanvullende verzekeringen .
  • 5 tandartsverzekeringen.

Tevens bij alle aanvullende verzekeringen

  • Toegang tot psychische zelfhulp modules via Mirro.
  • Online psychologische test en (telefonisch) consult met een psycholoog via HSK groep.
  • Zorg in het buitenland 100% vergoed.
  • Kleine vergoeding brillen en contactlenzen.

Informatie Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering

De Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering is een kale zorgverzekering. De prijs is laag, maar de dekking is daar ook naar. Zo wordt bij de goedkoopste basisverzekeringen maar een klein deel van de ziekenhuizen en andere zorgverleners volledig vergoed. De vergoeding bij niet aangesloten ziekenhuizen en andere zorgverleners bedraagt maar 75%  bij (Basis Budget) of 80% (Basis Zeker).

De Basis Exclusief zorgverzekering dekt wel overal de kosten voor 100% maar dan heeft u wel een basisverzekering die ten opzichte van de budget-verzekering per maand zo’n 17 euro duurder is (of meer als u minder dan 885 euro eigen risico wilt).

Tandartsverzekeringen

3 van de 4 tandartsverzekeringen van Studenten Goed Verzekerd zijn identiek. Alleen de de maximale vergoeding per jaar verschilt (250, 500 of 1000 euro per jaar). Reguliere behandelingen worden voor 100% gedekt, overige behandelingen voor 75%. De duurste tandartsverzekering (Studenten Goed Verzekerd tandartsverzekering met 4 sterren) dekt deze behandelingen wel voor 100% en heeft een maximale dekking van 1.250 euro per jaar. Voor deze tandartsverzekering betaal je wel ruim 58 euro per maand.

Kijk bij de bovengenoemde zorgverzekering vergelijker of deze zorgverzekering aantrekkelijk is voor u als student.