Salland zorgverzekering

Prijs Salland zorgverzekering: 101,50 euro
Of 84 euro bij een maximaal eigen risico.

Een unieke prestatie van Salland, Hun zorgpremie 2018 is 10% goedkoper dan in 2017. En dat terwijl de concurrentie zijn prijzen meestal verhoogd heeft! Helaas is Salland alleen actief in de regio Salland en Deventer.

Woont u in een andere regio? Salland biedt onder de naam Salland ZorgDirect ook een landelijke verzekering aan die voor 2018 eveneens goedkoper is geworden. De informatie hieronder gaat over de lokale Salland zorgverzekering 2017.

>>> TIP: Is de Salland zorgverzekering iets voor u? Hier alle informatie en een premieberekening.Pluspunten van een Salland zorgverzekering

  • Al aanvullend verzekerd voor 5,85 euro extra.
  • Keuze uit 4 verschillende aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen.
  • Veel samenwerking met regionale zorgverleners in de regio Salland en Deventer zoals het Deventer Ziekenhuis.
  • Veel kortingen op regionale activiteiten en aanbieders.
  • Korting bij Eye Wish opticiens.
  • Vrijwillig eigen risico zelf te kiezen (0, 100, 200, 300, 400 of 500 euro).
  • Eigen risico gespreid betalen.

Nadelen Salland zorgverzekering

  • De zorgverzekering zoals hier besproken is alleen beschikbaar voor inwoners van de regio Deventer en Salland. Salland Zorgdirect (zie link hieronder) is wel landelijk beschikbaar.

 

Informatie Salland zorgverzekering

Salland is een in gelijknamige regio en regio Deventer opererende verzekeraar die daar een heel goede regionale zorgverzekering aanbiedt. Salland biedt sinds 2016 onder de naam Salland ZorgDirect ook een landelijke verzekering aan.

Salland Zorgverzekeringen maakt onderdeel uit van de dienstverlener Eno. Dit is de nieuwe naam voor de coöperatie Salland die al in 1860 werd opgericht. Ook HollandZorg, Salland ZorgDirect en Energiek (een zorgverzekering speciaal voor vrouwen) zijn onderdeel van het Eno

Eno heeft geen winstdoelstelling. De belang en de zorg van de klanten staat bij Eno en Salland Zorgverzekeringen voorop.