Salland zorgverzekering

Prijs Salland zorgverzekering 2022: 120,90 euro
Kijk hier voor alle informatie en een premieberekening

De regionale zorgverzekering van Salland behoort tot de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland. Een uitstekende prestatie, vooral omdat dit een goede naturapolis betreft en geen budget zorgverzekering.

Een Salland zorgverzekering kunt u alleen afsluiten als u in de provincie Gelderland of Overijssel woont.

Woont u in een andere provincie? Salland biedt onder de naam Salland ZorgDirect ook een landelijke verzekering aan. De informatie hieronder gaat over de lokale Salland zorgverzekering.

Pluspunten van een Salland zorgverzekering

  • Al aanvullend verzekerd voor 5,85 euro extra.
  • Keuze uit 4 verschillende aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen.
  • Veel samenwerking met regionale zorgverleners in de regio Salland en Deventer zoals het Deventer Ziekenhuis.
  • Veel kortingen op regionale activiteiten en aanbieders.
  • Korting bij Eye Wish opticiens.
  • Vrijwillig eigen risico zelf te kiezen (0, 100, 200, 300, 400 of 500 euro).
  • Eigen risico gespreid betalen.

Nadelen Salland zorgverzekering

  • De zorgverzekering zoals hier besproken is alleen beschikbaar voor inwoners van de regio Deventer en Salland. Salland Zorgdirect (zie link hieronder) is wel landelijk beschikbaar.

Tip: Is dit niet wat u zoekt? Er zijn diverse goede zorgverzekering vergelijkers die u in enkele minuten kunnen vertellen wat voor u de beste zorgverzekeraar is.

Informatie Salland zorgverzekering

Salland is een in gelijknamige regio en regio Deventer opererende verzekeraar die daar een heel goede regionale zorgverzekering aanbiedt. Salland biedt sinds 2016 onder de naam Salland ZorgDirect ook een landelijke verzekering aan.

Salland Zorgverzekeringen maakt onderdeel uit van de dienstverlener Eno. Dit is de nieuwe naam voor de coöperatie Salland die al in 1860 werd opgericht. Ook HollandZorg, Salland ZorgDirect en Energiek (een zorgverzekering speciaal voor vrouwen) zijn onderdeel van het Eno

Eno heeft geen winstdoelstelling. De belang en de zorg van de klanten staat bij Eno en Salland Zorgverzekeringen voorop.