Zorgverzekering Atletiekunie (korting leden)

Sporters kunnen veel voordeel behalen op hun zorgverzekering. Dit dankzij Zilveren Kruis. Deze grote zorgverzekeraar geeft iedereen die lid is van een officiële sportbond korting en ander voordeel op zijn of haar zorgverzekering.

Dit geldt ook voor leden van de Atletiekunie, één van de grootste sportbonden van Nederland. Als lid van de Atletiek Unie of een andere officiële sportbond kunt u bij Zilveren Kruis gebruik maken van de volgende voordelen:

  • Het Extra Aanvullend Sport pakket gratis bij een aanvullende verzekering.
  • 10% korting op de aanvullende verzekeringen
  • 10% korting op de tandartsverzekeringen van Zilveren Kruis.

 


 

Vraag hier de premie met korting op

  • Ga via deze pagina naar Zilveren Kruis en doe een premieberekening.
  • Kies daar voor collectief 207073082 (Atletiekunie – leden).

Vervolgens krijgt u als lid van de Atletiek Unie de bovenstaande kortingen in uw premieberekening en kunt u eventueel de zorgverzekering met korting via de Atletiekbond afsluiten.

 


 

Over de Atletiekunie

De Atletiekunie is de Nederlandse sportbond voor wedstrijdatletiek en de loopsport. Het bondskantoor van de Atletiekunie is te vinden op Nationaal Sportcentrum Papendal. De Atletiekunie heeft circa 135.000 leden.

 

Maar let op! Ook met deze collectiviteit is een Zilveren Kruis zorgverzekering niet altijd de beste zorgverzekering voor u. Doe daarom altijd eerst een vergelijk zorgverzekeringen voordat u een zorgverzekering afsluit.

 


 

Samenvatting:
Zilveren Kruis heeft een Atletiekunie collectief waarbij leden van de Atletiekunie korting kunnen krijgen op hun zorgverzekering. Ook voor andere sporters (lid van een sportbond) is er zo’n collectiviteit met korting op de zorgverzekering van Zilveren Kruis. De Atletiek Unie is de officiële Nederlandse atletiekbond waarvan u als lid van een atletiekclub lid van bent. U komt dan dus in aanmerking voor korting op de zorgverzekering via dit collectief.