Zorgverzekering Atletiekunie (korting leden)

Sporters kunnen veel voordeel behalen op hun zorgverzekering. Dit dankzij Zilveren Kruis. Deze grote zorgverzekeraar geeft iedereen die lid is van een officiële sportbond korting en ander voordeel op zijn of haar zorgverzekering.

Dit geldt ook voor leden van de Atletiekunie, één van de grootste sportbonden van Nederland. Als lid van deze of een andere sportbond kunt u bij Zilveren Kruis gebruik maken van de volgende voordelen:

  • 5% collectieve korting op de basis zorgverzekering van Zilveren Kruis.
  • 10% korting op de aanvullende verzekeringen
  • 10% korting op de tandartsverzekeringen van Zilveren Kruis.

Dit gaat als volgt:

  • Ga via deze pagina naar Zilveren Kruis en doe een premieberekening.
  • Kies daar voor collectief 207073082 (Atletiekunie – leden).

Vervolgens krijgt u de bovenstaande kortingen in uw premieberekening en kunt u eventueel de zorgverzekering met korting via de Atletiekbond afsluiten.

Over de Atletiekunie

De Atletiekunie is de Nederlandse sportbond voor wedstrijdatletiek en de loopsport. Het bondskantoor van de Atletiekunie is te vinden op Nationaal Sportcentrum Papendal. De Atletiekunie heeft circa 135.000 leden.

Maar let op! Ook met deze collectiviteit is een Zilveren Kruis zorgverzekering niet altijd de beste zorgverzekering voor u. Doe daarom altijd eerst een vergelijk zorgverzekeringen voordat u een zorgverzekering afsluit.

Onderwerpen:
Collectieve korting atletiekunie zorgverzekering, korting zorgverzekering atletiekbond, atletiekclub korting zorgverzekeringen, korting zorgverzekering
atletiek unie.