KNLTB zorgverzekering (Korting leden Tennisbond)

Leden van diverse sportbonden kunnen hoge korting krijgen op hun zorgverzekering. Dat geldt dus ook voor de 700.000 leden van de KNLTB, de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond, of kortweg de Nederlandse Tennisbond. Hier informatie over deze KVLTB zorgverzekering, de collectieve zorgverzekering voor leden van de tennisbond.

Wie lid is van de KNLTB of zich als vrijwilliger voor de tennisbond inzet kan gebruik maken van de collectieve zorgverzekering die door de KNLTB met Menzis of met Zilveren Kruis overeengekomen is.

Het afsluiten van deze KNLTB collectieve zorgverzekeringen voor leden brengt veel voordelen met zich mee voor leden van de tennisbond. Maar zoals bekend kun je alleen tot 1 januari uw huidige zorgverzekering stopzetten . Schrijf u dus op tijd in.

Hieronder kijken we naar deze twee zorgverzekeringen waarbij leden van de tennisbond (KNLTB) korting krijgen.

 


 

Korting leden KNLTB bij Zilveren Kruis

De eerste KNLTB zorgverzekering waar we naar kijken is het KNLTB collectief van Zilveren Kruis. Deze collectieve zorgverzekering voor tennissers geeft je de volgende voordelen:

 • 10% korting op de aanvullende verzekering
 • 10% korting op de tandartsverzekering.
 • Gratis Extra Aanvullend Sport verzekering bij een aanvullende verzekering.

 

Zo krijgt u deze korting op een Zilveren Kruis zorgverzekering:

 • Ga via deze link naar Zilveren Kruis
 • Doe daar een premieberekening
 • Geef daar collectiviteit 207000836 op (Nationale Sportbonden)

 

U krijgt de korting in uw premieberekening te zien en kan u inschrijven voor deze zorgverzekering met korting voor tennisspelers en andere sporters.

Ook gezinsleden kunnen van deze zorgverzekering met korting gebruik maken. Daarvoor hoeven ze zelf geen lid te zijn van de Nederlandse Tennisbond.

 


 

Korting leden KNLTB bij Menzis

Ook Menzis heeft een KNLTB zorgverzekering. Dit collectief is speciaal voor KNLTB leden, KNLTB medewerkers en hun gezin.

 • Korting op de Menzis zorgverzekering. Deze korting bedraagt  7% op aanvullende verzekeringen waaronder ook tandartsverzekeringen.
 • Sparen voor extra korting met het SamenGezond programma.

Al deze voordelen maken het erg interessant om te kiezen voor een Menzis KNLTB zorgverzekering.

 

Zo krijgt u deze korting op een Menzis zorgverzekering

 • Ga via deze link naar Menzis
 • Doe een premieberekening
 • Geef als collectiviteitsnummer 53352 op (KNLTB medewerkers en KNLTB leden).

 


 

Maar is dit wel de interessantste zorgverzekering voor u?

Wilt u weten of de Menzis KNLTB zorgverzekering of de Zilveren Kruis zorgverzekering voor sporters voor u als tennisspeler ook de meest interessante en de meest goedkope zorgverzekering is?

Doe dan een vergelijk zorgverzekeringen en vergelijk deze zorgverzekering voor tennisspelers met alle andere zorgverzekeringen. Dat kost maar enkele minuten, en dan weet u wat u aan dit KNLTB collectief heeft.

 


 

Samenvatting:
Bespaar geld met een collectieve korting op een zorgverzekering voor tennis spelers. Menzis heeft een speciale
KNLTB zorgverzekering, een collectief voor KNLTB leden en medewerkers. KNLTB leden en hun gezin kunnen korting krijgen via de collectieve sportverzekering van de sportbonden waaronder de KNLTB (Nederlandse tennisbond valt). Al lid van een tennisvereniging kunt u profiteren van deze kortingen op uw zorgverzekering.