KNLTB zorgverzekering (Tennisbond)

Leden van diverse sportbonden kunnen hoge korting krijgen op hun zorgverzekering. Dat geldt dus ook voor de 700.000 leden van de KNLTB, de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond, of kortweg de Tennisbond.

Wie lid is van de KNLTB of zich als vrijwilliger voor de tennisbond inzet kan gebruik maken van de collectieve zorgverzekering die door de KNLTB en Menzis overeengekomen is. Het afsluiten van deze zorgverzekering brengt veel voordelen met zich mee. Maar zoals bekend kun je alleen tot 1 januari uw huidige zorgverzekering stopzetten . Schrijf u dus op tijd in.

De voordelen voor leden van de KNLTB

  • Korting op de Menzis zorgverzekering. Deze korting bedraagt wel 5% op een Menzis basis-zorgverzekering en 10% op aanvullende verzekeringen waaronder ook tandartsverzekeringen.
  • Sparen voor extra korting met het SamenGezond programma.

Al deze voordelen maken het erg interessant om te kiezen voor een Menzis KNLTB zorgverzekering.

Maar is dit wel de interessantste zorgverzekering voor u?

Wilt u weten of de Menzis KNLTB zorgverzekering voor u als tennisspeler ook de meest interessante en de meest goedkope zorgverzekering is? Doe dan een vergelijk zorgverzekeringen en vergelijk deze zorgverzekering voor tennisspelers met alle andere zorgverzekeringen. Dat kost maar enkele minuten, en dan weet u wat u aan dit KNLTB collectief heeft.

Onderwerpen:
Collectieve korting KNLTB zorgverzekering, korting zorgverzekering tennisbond, tennisclub korting zorgverzekeringen, korting zorgverzekering tennis spelers.