KNVB zorgverzekering (korting leden)

Deze winter mag u zoals ieder jaar weer van ziektekostenverzekering veranderen. Het is weer opletten want er zijn ook dit jaar weer mooie aanbiedingen voor bepaalde groepen.

Neem bijvoorbeeld de collectieve sport-zorgverzekering van Zilveren Kruis. Voor voetballers en andere sporters is het kiezen van een nieuwe zorgverzekering dit jaar heel interessant. Wie lid is van de KNVB en diverse andere sportbonden krijgt bij Zilveren Kruis namelijk weer een interessante korting op zijn zorgverzekering.

Maar let op!

Ook als KNVB lid wil het niet zeggen dat de  Zilveren Kruis KNVB zorgverzekering voor u de beste zorgverzekering is. Doe daarom altijd eerst een vergelijking zorgverzekering voor u een zorgverzekering afsluit. Het kost maar een paar minuten tijd.

Korting zorgverzekering voor KNVB leden

Dit voordeel van de Nationale Sportpolis geldt onder andere voor leden van de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond). Iedereen die bij een voetbalclub voetbalt is KNVB lid. De KNVB heeft circa 1,2 miljoen leden. Om voor korting op de zorgpremie via de KNVB in aanmerking te komen dien je bij het inschrijven via het KNVB collectief. Dat gaat als volgt:

  • Volg deze link naar de Zilveren Kruis website en schrijf u in.
  • Geef bij collectiviteit het collectiviteitsnummer 207047139 op. Dit is het nummer van de collectieve KNVB-Leden korting. U krijgt nu de onderstaande korting op de Zilveren Kruis zorgverzekering:

De voordelen voor leden van de KNVB bij Zilveren Kruis:

  • 5% korting op de basisverzekering
  • 10% korting op de aanvullende verzekering
  • 10% korting op de tandartsverzekering

Deze korting geldt ook voor meeverzekerde kinderen en een meeverzekerde partner.

Samenvatting:
Hierboven vind u informatie over de collectieve korting KNVB zorgverzekering. Deze korting zorgverzekering voetbalbond krijgt u op de Zilveren Kruis zorgverzekering als u KNVB lid bent (lid van een voetbalclub). Voor deze korting zorgverzekering komen alle voetbal spelers. in aanmerking (spelers officiële voetbalclubs zijn lid van de KNVB).