KNVB zorgverzekering (korting leden)

Deze winter mag u zoals ieder jaar weer van zorgverzekering veranderen. Het is weer opletten want er zijn ook dit jaar weer mooie aanbiedingen voor bepaalde groepen waarbij een hoge korting op de zorgverzekering kan worden behaald.

Neem bijvoorbeeld de KNVB collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis. Voor voetballers en andere sporters is het kiezen van een nieuwe zorgverzekering dit jaar heel interessant. Wie lid is van de KNVB (en dat ben je als lid van een voetbalclub) of bij een andere sportbond krijgt bij Zilveren Kruis namelijk weer een interessante korting op de zorgverzekering.

Maar let op!

Ook als KNVB lid wil het niet zeggen dat de  Zilveren Kruis KNVB zorgverzekering voor u de beste zorgverzekering is. Doe daarom altijd eerst een vergelijking zorgverzekering voor u een zorgverzekering afsluit. Het kost maar een paar minuten tijd.

Korting zorgverzekering voor KNVB leden

Dit voordeel van de Nationale Sportpolis geldt onder andere voor leden van de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond). Iedereen die bij een voetbalclub voetbalt is KNVB lid en komt dus in aanmerking voor deze KNVB zorgverzekering.

De KNVB heeft circa 1,2 miljoen leden. Om voor korting op de zorgpremie via de KNVB collectiviteit in aanmerking te komen dien je bij het inschrijven via het KNVB collectief. Dat gaat als volgt:

  • Volg deze link naar de Zilveren Kruis website en schrijf u in.
  • Geef bij collectiviteit het collectiviteitsnummer 207047139 op. Dit is het nummer van de collectieve KNVB-Leden korting. U krijgt nu de onderstaande korting op de Zilveren Kruis zorgverzekering:

De voordelen voor leden van de KNVB bij Zilveren Kruis

De collectieve KNVB zorgverzekering van Zilveren Kruis geeft u de volgende voordelen:

  • 5% korting op de basisverzekering (vanaf 2023 niet meer)
  • 10% korting op de aanvullende verzekering
  • 10% korting op de tandartsverzekering

Deze korting via de KNVB collectiviteit geldt ook voor meeverzekerde kinderen en een meeverzekerde partner. Deze hoeven zelf geen KNVB lid te zijn om voor deze KNVB zorgverzekering in aanmerking te komen.

Samenvatting:
Hierboven vind u informatie over de KNVB collectieve zorgverzekering. Deze korting zorgverzekering voetbalbond krijgt u op de Zilveren Kruis zorgverzekering als u KNVB lid bent (lid van een voetbalclub). Voor deze korting zorgverzekering komen alle voetbal spelers. in aanmerking (spelers officiële voetbalclubs zijn lid van de KNVB).