KNVB zorgverzekering

Deze winter mag u zoals ieder jaar weer van ziektekostenverzekering veranderen. Het is weer opletten want er zijn ook dit jaar weer mooie aanbiedingen voor bepaalde groepen.

Neem bijvoorbeeld de collectieve sport-zorgverzekering van Zilveren Kruis. Voor voetballers en andere sporters is het kiezen van een nieuwe zorgverzekering dit jaar heel interessant. Wie lid is van de KNVB en diverse andere sportbonden krijgt bij Zilveren Kruis namelijk weer een interessante korting op zijn zorgverzekering.

Maar let op!

Ook als KNVB lid wil het niet zeggen dat de  Zilveren Kruis KNVB zorgverzekering voor u de beste zorgverzekering is. Doe daarom altijd eerst een vergelijking zorgverzekering voor u een zorgverzekering afsluit. Het kost maar een paar minuten tijd.

Korting zorgverzekering voor KNVB leden

Dit voordeel van de Nationale Sportpolis geldt onder andere voor leden van de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond). Iedereen die bij een voetbalclub voetbalt is KNVB lid. De KNVB heeft circa 1,2 miljoen leden. Om voor korting op de zorgpremie via de KNVB in aanmerking te komen dien je bij het inschrijven bij Zilveren Kruis het collectiviteitsnummer 207047139 op te geven. Dit is het nummer van de collectieve KNVB-Leden korting.

De voordelen voor leden van de KNVB bij Zilveren Kruis:

  • 5% korting op de basisverzekering
  • 10% korting op de aanvullende verzekering
  • 10% korting op de tandartsverzekering

Onderwerpen:
Collectieve korting KNVB zorgverzekering, korting zorgverzekering voetbalbond, voetbalclub korting zorgverzekeringen, korting zorgverzekering voetbal spelers.