NeVoBo zorgverzekering

Leden van de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond) zitten goed. Ze kunnen – evenals de leden van andere grote sportbonden – met een interessante korting en extra dekking een zorgverzekering afsluiten.


 

Korting zorgverzekering en voordeel voor NeVoBo leden

Zilveren Kruis biedt namelijk leden van de Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) en andere officiële sportbonden een interessante collectieve zorgverzekering aan. Een gezond sportief leven mag immers beloond worden.

 

Dit voordeel krijgt u:

Die voordelen van deze NeVoBo collectieve zorgverzekering bestaan uit stevige kortingen zoals korting op de zorgpremie en extra dekkingen die vooral voor sporters heel interessant zijn.

  • Als lid van de NeVoBo krijgt u bij deze verzekering voor sporters het Extra Aanvullend Sport pakket gratis bij een aanvullende verzekering.
  • 10% korting op een aanvullende verzekering van Zilveren Kruis.
  • 10% korting op een Zilveren Kruis tandarts verzekering.

 


 

Hoe krijgt u deze korting?

Kijk voor meer informatie op de website van Zilveren Kruis. Het verkrijgen van de korting en extra’s gaat daar heel gemakkelijk.

Als u bij uw premieberekening op bovenstaande website de collectiviteit Leden Nederlandse Volleybal Bond opgeeft (collectiviteit nummer 207047140) krijgt u een overzicht van alle voordelen en kortingen die deze collectiviteit met zich meebrengt en ziet u uw lagere premie met korting.

Eventueel kunt u dan meteen de NeVoBo zorgverzekering afsluiten.

 


 

Andere zorgverzekeringen

Maar let op. Deelnemen aan zo’n collectief betekent niet altijd dat u goedkoop uit bent. Doe daarom altijd eerst een vergelijking zorgverzekering voor u een zorgverzekering afsluit.

Maar doe wel eerst even een vergelijk via bovenstaande link om te controleren of deze zorgverzekering voor u de beste is. 

 


 

Onderwerp:
Kijk hier voor een collectieve korting en extra dekking bij de Nevobo zorgverzekering van Zilveren Kruis. Als lid van de Nederlandse volleybal bond NeVoBo krijg je een hoge collectieve korting op de zorgverzekering via het Nevobo collectief van de Nederlandse sportbonden. Volleybal spelers kunnen zo een korting zorgverzekering krijgen als ze lid zijn van een officiële volleybal club.