Onbeperkte verzekeringen fysiotherapie

Echt heel veel fysiotherapie nodig? Ze zijn zeldzaam, maar er zijn zorgverzekeraars die een onbeperkt aantal fysiotherapie behandelingen in hun pakket hebben. Dit zijn heel dure aanvullende verzekeringen, maar bij heel veel fysio behoefte altijd nog veel goedkoper dan dat u alle fysiotherapie zelf moet betalen. Bovendien betreft het aanvullende zorgpakketten die ook veel andere uitgebreide dekkingen hebben.

TIP: Wilt u weten welke zorgverzekering wat dekt op het gebied van fysiotherapie? Kijk dan in het overzicht vergoedingen fysiotherapie voor een compleet overzicht.

Hieronder een overzicht met goede verzekeringen die een zeer goede of zelfs onbeperkte vergoeding van fysiotherapie bieden. Al deze verzekeringen bieden minimaal 24 vergoede behandelingen fysio per jaar (gemiddeld 2 per maand). Meestal bieden ze daarna nog veel meer aanvullende dekking.

fysiotherapie dekking zorgverzekering

Kijk in het overzicht met vergoedingen fysiotherapie hierboven voor alle prijzen, voorwaarden en dekkingen van onderstaande fysio zorgverzekeringen.

ONVZ (onbeperkt)
De ONVZ Vrije Keuze Topfit en en Superfit vergoeden alle fysiotherapie behandelingen volledig en onbeperkt! Een goedkoper alternatief de ONVZ Vrije Keuze Optifit verzekering die maximaal 35 behandelingen vergoed. Voor alle drie deze aanvullende verzekeringen is medische acceptatie noodzakelijk. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de prijzen.

PNOzorg (onbeperkt)
De PNOzorg Top en Excellent zorgverzekeringen vergoeden beide 100% van alle fysio-behandelingen. Acceptatie is wel nodig. Dat geldt ook voor de PNO Optimaal verzekeringen met maximaal 35 behandelingen fysiotherapie.

Promovendum (40 behandelingen)
Denkt u genoeg te hebben aan 40 behandelingen? Dan is de Promovendum Aanvullend Excellent zorgverzekering een niet al te dure optie. Medische acceptatie is wel vereist.

De Friesland (36 behandelingen)
De Friesland AV Optimaal was vroeger ook een onbeperkte verzekering voor fysiotherapie, maar tegenwoordig worden er nog maar 36 behandelingen vergoed. Medische acceptatie is niet nodig, wel geldt er een wachttijd.

Nationale Nederlanden (36 behandelingen)
De behoorlijk kostbare Nationale Nederlanden TOP verzekering (150 euro per maand) met 50 fysio behandelingen per jaar bestaat niet meer. Hun Comfort zorgverzekering biedt nu de ruimste dekking voor fysiotherapie met maximaal 36 behandelingen per jaar. Maar deze is ook heel veel goedkoper. Kijk voor meer informatie in het bovenaan genoemde overzicht met vergoedingen fysiotherapie.

Pro Life (36 behandelingen)
De Pro Life Extra Large polis dekt 36 behandelingen fysiotherapie voor 100%. Dit is een zeer brede aanvullende zorgverzekering die ook op vele andere terreinen een uitstekende dekking geeft. Maar er geldt wel een wachttijd.

Stad Holland (36 behandelingen)
Ook Stad Holland biedt na een wachttijd 36 vergoede fysiotherapie behandelingen per jaar. Dit betreft de Extra Uitgebreide AV verzekering. De Stad Holland Uitgebreide AV zorgverzekeringen vergoedt 27 fysio behandelingen, ook na een wachttijd.

Zilveren Kruis (36 behandelingen)
Dekking voor de meeste fysio behandelingen biedt de aanvullende 4 sterren verzekering van Zilveren Kruis (36 behandelingen fysiotherapeut). De 3 sterren zorgverzekering dekt 27 bezoeken aan de fysiotherapeut. Voor beide geldt een wachttijd.

Menzis (32 behandelingen)
Menzis heeft de ExtraVerzorgd 3 aanvullende verzekering met 32 behandelingen fysiotherapie. Hiervoor is geen medische acceptatie nodig en er geldt geen wachttijd.

ZorgDirect (25 behandelingen)
De ZorgDirect Top zorgverzekering is een relatief goedkope fysiotherapie verzekering die toch 25 fysio behandelingen dekt. Zonder wachttijd en zonder acceptatie-eisen.

CZ (24 behandelingen)
Het is opvallend bij hoeveel aanvullende verzekeringen het aantal te vergoeden behandelingen fysiotherapie naar beneden is bijgesteld. Ook bij CZ Top is het maximale aantal gedekte fysio behandelingen van 30 naar 24 gegaan. De CZ Top zorgverzekering is door zijn relatief lage prijs wel interessant voor mensen die regelmatig naar de fysiotherapeut moeten maar niet wekelijks maar ongeveer 2 jaar per maand En ook op andere zorggebieden is dit aanvullende pakket inderdaad Top al wordt het allemaal wel steeds minder.

United Consumers (24 behandelingen)
United Consumers biedt de Zorgzeker 3 zorgverzekering met 32 behandelingen die volledig vergoed worden. Ook bij United Consumers is het maximaal aantal fysio behandelingen van 32 naar 24 naar beneden bijgesteld. Gelukkig is ook de prijs naar beneden gegaan zodat u voor 2 fysio behandelingen per maand relatief goedkoop uit bent.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor alle prijzen, voorwaarden en overige dekkingen door deze aanvullende zorgverzekeringen.