Onbeperkte verzekeringen fysiotherapie

Echt heel veel fysiotherapie nodig? Ze zijn zeldzaam, maar er zijn zorgverzekeraars die een onbeperkt aantal fysiotherapie behandelingen in hun pakket hebben. Dit zijn heel dure aanvullende verzekeringen, maar altijd nog veel goedkoper dan dat u alle fysiotherapie zelf moet betalen. Bovendien betreft het aanvullende zorgpakketten die ook veel andere uitgebreide dekkingen hebben.

TIP: Wilt u weten welke zorgverzekering wat dekt op het gebied van fysiotherapie? Kijk dan in het overzicht vergoedingen fysiotherapie voor een compleet overzicht.

Hieronder een overzicht met goede verzekeringen die een zeer goede of zelfs onbeperkte vergoeding van fysiotherapie bieden.

fysiotherapie dekking zorgverzekering

ONVZ (onbeperkt)
De ONVZ Vrije Keuze Topfit en en Superfit vergoeden alle fysiotherapie behandelingen volledig en onbeperkt! Een goedkoper alternatief de ONVZ Vrije Keuze Optifit verzekering die maximaal 35 behandelingen vergoed. Voor alle drie deze aanvullende verzekeringen is medische acceptatie noodzakelijk. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de prijzen.

De Friesland (onbeperkt)
De Friesland AV Optimaal is een bijzonder uitgebreide aanvullende zorgverzekering die  alle medisch noodzakelijke fysiobehandelingen onbeperkt vergoedt.  Boven de 37 behandelingen of 51 behandelingen per jaar (afhankelijk van de behandelaar) is wel toestemming nodig.

PNOzorg (onbeperkt)
De PNOzorg Top en Excellent zorgverzekeringen vergoeden beide 100% van alle fysio-behandelingen. Acceptatie is wel nodig.

Univé (32 behandelingen per indicatie)
Ook Univé biedt een zorgverzekering met veel behandelingen door de fysiotherapeut die vergoed worden. Het betreft het Vitaal Pakket. Deze vergoed 32 behandelingen per indicatie, dus dit kan meer zijn als er sprake is van verschillende klachten die niet met elkaar te maken hebben.

Nationale Nederlanden (50 behandelingen)
De behoorlijk kostbare Nationale Nederlanden TOP verzekering (150 euro per maand) vergoedt 50 behandelingen per jaar.

Promovendum (40 behandelingen)
Denkt u genoeg te hebben aan 40 behandelingen? Dan is de Promovendum Excellent zorgverzekering een niet al te dure optie. Medische acceptatie is wel vereist.

CZ (30 behandelingen)
30 behandelingen is niet echt onbeperkt te noemen, maar de CZ Top zorgverzekering is door zijn relatief lage prijs wel interessant voor mensen die regelmatig naar de fysiotherapeut moeten maar niet wekelijks. En ook op andere zorggebieden is dit aanvullende pakket inderdaad Top.

United Consumers (32 behandelingen)
United Consumers biedt de VGZ Vitaal Uitgebreid zorgverzekering met 32 behandelingen die volledig vergoed worden.

Pro Life (36 behandelingen)
De Pro Life Extra Large polis dekt 36 behandelingen fysiotherapie voor 100%. Dit is een zeer brede aanvullende zorgverzekering die ook op vele andere terreinen een uitstekende dekking geeft. Kijk bij Pro Life voor alle vergoedingen.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor alle prijzen, voorwaarden en overige dekkingen door deze aanvullende zorgverzekeringen.