Onbeperkt fysiotherapie en andere beste zorgverzekeringen fysiotherapie

Heeft u echt heel veel fysiotherapie nodig? Ze zijn zeldzaam, maar er zijn zorgverzekeraars die onbeperkt fysiotherapie behandelingen in hun pakket hebben.

Dit zijn heel dure aanvullende verzekeringen, maar deze aanvullende zorgverzekeringen zijn bij heel veel fysio behoefte altijd nog veel goedkoper dan dat u alle fysiotherapie zelf moet betalen.

Bovendien betreft het uitgebreide aanvullende zorgpakketten die ook veel andere uitgebreide dekkingen hebben.

TIP: Wilt u weten welke zorgverzekering wat dekt op het gebied van fysiotherapie? Kijk dan in het overzicht vergoedingen fysiotherapie voor een compleet overzicht per zorgverzekering.

Beste zorgverzekering fysiotherapie

Hieronder een overzicht met goede verzekeringen die een zeer goede of zelfs onbeperkte vergoeding van fysiotherapie bieden.

Al deze verzekeringen bieden minimaal 24 vergoede behandelingen fysio per jaar (dat is gemiddeld 2 per maand). Daarnaast bieden deze beste zorgverzekeringen fysiotherapie nog veel meer aanvullende dekking op andere gebieden.

De details van elk van deze beste zorgverzekeringen fysiotherapie kunt u vinden in het hier boven genoemde overzicht met vergoedingen fysiotherapie per zorgverzekering / ziektekostenverzekering.

fysiotherapie dekking zorgverzekering

Tip: Wist u dat u zich voor een veel lagere prijs kunt verzekeren tegen onverwachte kosten bij de fysiotherapeut via een aparte fysio verzekering die helemaal los staat van de zorgverzekering? Deze fysio verzekering vergoedt voor een paar euro per maand tot 20 fysio behandelingen na een ongeval of blessure. Meer informatie.

Kijk in het overzicht met vergoedingen fysiotherapie hierboven voor alle prijzen, voorwaarden en dekkingen van onderstaande fysio zorgverzekeringen.

ONVZ (onbeperkt fysiotherapie)
De ONVZ Vrije Keuze Superfit vergoedt alle fysiotherapie behandelingen volledig en onbeperkt!

Een goedkoper alternatief is ONVZ Vrije Keuze Topfit verzekering die 50 behandelingen volledig vergoed (dat is zo goed als één behandeling per week).  En dan is er nog de ONVZ Vrije Keuze Optifit verzekering die maximaal 30 behandelingen vergoed. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de prijzen.

PNOzorg (onbeperkt fysiotherapie)
Vergelijkbaar met ONVZ. De PNOzorg Excellent zorgverzekeringen vergoedt 100% van alle fysio-behandelingen. Ook hier zijn fysio verzekeringen voor 50 of 30 behandelingen af te sluiten. Meer informatie vind je in het overzicht bovenaan.

Zilveren Kruis (36 behandelingen)
Dekking voor de meeste fysio behandelingen biedt de aanvullende 4 sterren verzekering van Zilveren Kruis (36 behandelingen fysiotherapeut). De aanmerkelijk goedkopere 3 sterren zorgverzekering dekt 27 bezoeken aan de fysiotherapeut. Voor beide geldt een wachttijd.

De Friesland (36 behandelingen)
De Friesland AV Optimaal was vroeger ook een onbeperkte verzekering voor fysiotherapie, maar tegenwoordig worden er nog maar 36 behandelingen vergoed. Medische acceptatie is niet nodig, wel geldt er een wachttijd.

Pro Life (36 behandelingen)
De Pro Life Extra Large polis dekt 36 behandelingen fysiotherapie voor 100%. Dit is een zeer brede aanvullende zorgverzekering die ook op vele andere terreinen een uitstekende dekking geeft. Maar er geldt wel een wachttijd. Ook de Large polis is met 27 fysiotherapie behandelingen de moeite waard en een stuk goedkoper.

Stad Holland (36 behandelingen)
Ook Stad Holland biedt na een wachttijd 36 vergoede fysiotherapie behandelingen per jaar. Dit betreft de Extra Uitgebreide AV verzekering. De Stad Holland Uitgebreide AV zorgverzekeringen vergoedt 27 fysio behandelingen, ook na een wachttijd.

Promovendum (32 behandelingen)
Denkt u genoeg te hebben aan 32 behandelingen? Dan is de Promovendum Aanvullend Excellent zorgverzekering / ziektekostenverzekering een niet al te dure optie.

ZorgDirect (25 behandelingen)
De ZorgDirect Top zorgverzekering is een relatief goedkope fysiotherapie verzekering die toch 25 fysio behandelingen dekt. Zonder wachttijd en zonder acceptatie-eisen.

Nationale Nederlanden (24 behandelingen)
De kostbare Nationale Nederlanden TOP verzekering met 50 fysio behandelingen per jaar en de Comfort zorgverzekering met maximaal 36 behandelingen per jaar zijn afgevoerd. Bij Nationale Nederlanden moet je het nu toen met de 24 fysiotherapie behandelingen van de NN Compleet verzekering. Maar deze is wel goedkoper dan die uitgebreidere fysiotherape verzekeringen . Kijk voor meer informatie en de premie in het bovenaan genoemde overzicht met vergoedingen fysiotherapie.

United Consumers (24 behandelingen)
United Consumers biedt de Zorgzeker 3 zorgverzekering met 24 fysiotherapeut behandelingen die volledig door de aanvullende ziektekostenverzekering vergoed worden.

Menzis (20 behandelingen)
Menzis heeft de ExtraVerzorgd 3 aanvullende verzekering in 2022 aanmerkelijk naar onder bijgesteld. Het aantal behandelingen is afgenomen van 32 naar 20 behandelingen fysiotherapie. Hiervoor is geen medische acceptatie nodig en er geldt geen wachttijd.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor alle prijzen, voorwaarden en overige dekkingen door deze aanvullende zorgverzekeringen.

Onderwerp:
Hierboven vind je een overzicht van zorgverzekeringen die veel fysiotherapie behandelingen vergoeden. Het aantal vergoede fysio behandelingen neemt bij de meeste zorgverzekeraars steeds meer af, maar er zijn nog steeds fysiotherapie verzekeringen die alle behandelingen vergoeden. Daar is vaak wel acceptatie of een wachttijd voor nodig. In het overzicht fysiotherapeut verzekeringen helemaal bovenaan vind je alle details en prijzen. Daar vindt je ook alle andere aanvullende zorgverzekeringen die (minder) fysio behandelingen vergoeden.