Lage prijsstijging De Friesland zorgverzekering 2021

Bij alle premiestijgingen voor de 2021 zorgverzekering is er ook nog goed nieuws.

De premie stijging van de De Friesland zorgverzekering 2021 valt mee. De standaard De Friesland zorgverzekering wordt 3 euro per maand duurder. Een premiestijging van 2,39%. Daarmee stijgt de prijs van deze restitutie zorgverzekering een stuk minder dan andere zorgverzekeringen 2021.

Zo zijn er ook zorgverzekeringen die in 2021 een tientje per maand duurder worden, zoals de zorgverzekeringen van OHRA, Salland en de restitutie zorgverzekering van CZ. De zorgverzekering van De Friesland is in heel Nederland af te sluiten en dus niet alleen in Friesland, al is deze zorgverzekering daar bijzonder populair.

De maandpremie van de natura zorgverzekering 2021 van De Friesland komt nu op 128,45 euro waarmee deze verzekering qua prijs in de middenmoot zit. De prijs van de Zelf Bewust budget zorgverzekering heeft De Friesland nog niet bekend gemaakt. Ook de prijzen van de aanvullende AV Instap en AV Doorstap verzekeringen zijn nog onbekend.

Aanvulling: Inmiddels is ook de prijs van de Zelf Bewust budget zorgverzekering van De Friesland bekend. Deze kost 113 euro per maand, en is daarmee slechts 2,50 euro per maand in prijs gestegen.