Cashback zorgverzekeringen

Cashback houdt in dat u een bedrag op uw rekening gestort krijgt als u zich als nieuwe verzekerde bij een zorgverzekeraar aanmeldt. Enkele jaren geleden was cashback bij een aantal zorgverzekeraars nog mogelijk. De echte cashback bij zorgverzekeringen is echter verdwenen.

Hieronder vind je wat andere vormen van de cashback die bij zorgverzekeringen nog wel voor komt.

Korting bij UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers wordt nog wel met een cashback systeem gewerkt. Je krijgt dit bedrag niet meteen na afsluiten van de zorgverzekering overgemaakt, maar maandelijks in de vorm van korting op een VGZ zorgverzekering. Deze korting (5% op de basisverzekering en 15% op aanvullende verzekeringen) kunt u meteen opnemen, maar ook op een ander willekeurig moment. Zo kunt u het tegoed opsparen als u dat wenst.

Korting nieuwe klanten

Een andere vorm die op cashback korting lijkt is de korting die zorgverzekeraars aan nieuwe klanten geven. Vaak geven ze de korting niet direct maar kun je als nieuwe klant wel korting krijgen als je je zorgverzekering via één van de grote vergelijkers van zorgverzekeringen afsluit.

Doordat er geen bedrag wordt teruggestort is het geen echte cashback actie maar een korting. Maar desondanks kan het wel heel interessant zijn.

Korting op zorgverzekering

En zo zijn er ook op andere manieren kortingen te behalen bij het afsluiten van een zorgverzekering. Kijk bij korting zorgverzekeringen voor iedereen voor alle mogelijkheden voor een korting op een zorgverzekering die voor iedereen geldt.

Blijf op de hoogte

Mochten er nog zorgverzekeraars komen met een echte cashback actie voor hun zorgverzekering, dan kunt u dat hier lezen.

Samenvatting
Het echte cashback systeem komt nauwelijks nog voor bij zorgverzekeringen. Wat nog het meest bij een cashback korting lijkt is het korting systeem van United Consumers waarbij de korting op een speciale rekening komt. Gelukkig zijn er nog veel andere interessante mogelijkheden van korting op de zorgverzekering. Deze vindt u hier boven gelinkt.