Cashback zorgverzekeringen

Sommige zorgverzekeraars geven nieuwe klanten een cashback. Cashback houdt in dat u een bedrag op uw rekening gestort krijgt als u zich als nieuwe verzekerde bij een zorgverzekeraar aanmeldt.

Bij energieleveranciers komt cashback nog veelvuldig voor, maar bij zorgverzekeringen is deze manier van nieuwe klanten werven kennelijk minder rendabel want hierbij is deze manier van klantenwerving minder gebruikelijk. Ieder jaar zijn er minder cashback acties bij zorgverzekeringen.

Korting bij UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers wordt nog wel met een cashback systeem gewerkt. Je krijgt dit bedrag niet meteen na afsluiten van de zorgverzekering overgemaakt, maar maandelijks in de vorm van korting op een VGZ zorgverzekering. Deze korting (5% op de basisverzekering en 15% op aanvullende verzekeringen) kunt u meteen opnemen, maar ook op een ander willekeurig moment. Zo kunt u het tegoed opsparen als u dat wenst.

Korting nieuwe klanten

Een andere vorm die op cashback korting lijkt is de korting die zorgverzekeraars aan nieuwe klanten geven. Vaak geven ze de korting niet direct maar kun je als nieuwe klant wel korting krijgen als je je zorgverzekering via één van de grote vergelijkers van zorgverzekeringen afsluit.

Doordat er geen bedrag wordt teruggestort is het geen echte cashback actie maar een korting. Maar desondanks kan het wel heel interessant zijn.

Blijf op de hoogte

Mochten er nog zorgverzekeraars komen met een echte cashback actie voor hun zorgverzekering, dan kunt u dat hier lezen.