Airfryer cadeau bij zorgverzekering

Let op! Onderstaande informatie betreft een cadeauactie m.b.t. de United Consumers zorgverzekering 2017. De opzet is nu veranderd. Via het Leuker Leven Doel kunt u nu bij United Consumers maandelijks de 10% korting opsparen voor een spaardoel, zoals een Airfryer. Meer informatie.

Informatie voormalige cadeau actie

Zoals ieder jaar komt United Consumers weer met een geweldige actie met betrekking tot de zorgverzekering. Via hun cadeau zorgverzekering actie ontvangt u 10% korting op de basisverzekering VGZ Ruime Keuze of VGZ Eigen Keuze. Dat is natuurlijk bijzonder aantrekkelijk. Maar ook bij het afsluiten van de zorgverzekering kunt u deze korting ook inruilen voor een mooi cadeau.

airfryer cadeau zorgverzekering

Dit jaar zijn dat, geheel in stijl van de zorgverzekering, gezonde cadeaus. Topper van deze cadeaus is de Philips Airfryer XL. Een hetelucht friteuse waarmee u zonder olie kunt frituren.

De winkelwaarde van deze Airfryer friteuse bedraagt 279,99 euro, maar daarvoor hoeft u slechts 180,80 van uw korting in te leveren. Een geweldig cadeau bij uw zorgverzekering!

U kunt de Airfryer cadeau krijgen bij een zorgverzekering met 2 personen op de polis. Bij een VGZ Ruime Keuze zorgverzekering hoeft u dan maar 8 maanden korting in te leveren. De rest van het jaar krijgt u wel gewoon uw korting.

Andere cadeaus die u kunt kiezen zijn een TomTom Touch activity tracker ter waarde van 149 euro, een TomTom Spark 3 Cardio + Music ter waarde van 299 euro en een Asus Zenfone GO TV smartphone + sportarmband ter waarde van 289 euro. Maar de topper van de United Consumer cadeauactie 2017 is toch wel de Lenovo 2-in-1 tablet / laptop!

U kunt dus zelf u cadeau kiezen of profiteren van de 10% korting op uw zorgverzekering. Klik op bovenstaande banner voor de actievoorwaarden en meer uitleg.

 

Meer informatie over dit cadeau

De Philips Airfryer XL die u bij deze zorgverzekering kado kunt krijgen laat u bakken met hete lucht. Daarbij is geen of weinig olie nodig. Niet alleen kunt u er friet en snacks in frituren maar ook in bakken, braden en grillen. Zelfs taarten en brood kunt u met dit cadeau bereiden. Er wordt een receptenboek meegeleverd.

Doordat u geen of nauwelijks olie gebruikt stinkt het frituren niet en is de pan heel eenvoudig schoon te maken. Zo kunt u veilig binnenshuis frituren.

De XL versie van de Philips Airfryer die u cadeau krijgt bij een zorgverzekering heeft 50% meer capaciteit en is daarom veel beter geschikt voor grotere gezinnen.