Airfryer cadeau bij zorgverzekering

Eerder had United Consumers zorgverzekering een actie waarbij u korting op uw zorgverzekering kon sparen voor een Airfryer als cadeau. De opzet is nu veranderd. U kunt nu tot 20% korting krijgen op een (aanvullende) VGZ zorgverzekering en zelf het cadeau van uw keuze kopen. Een airfryer of ieder ander
Meer informatie.

Zoals ieder jaar komt United Consumers weer met een geweldige actie met betrekking tot de zorgverzekering. Via hun zorgverzekering actie ontvangt u korting op uw aanvullende zorgverzekeringen en kun u een extra goedkope budget zorgverzekering afsluiten.

.Dat is natuurlijk bijzonder aantrekkelijk. Eerdere jaren kon u deze korting inruilen voor een mooi cadeau zoals een airfryer of een tablet. Dit jaar is de opzet anders, maar dat is geen nadeel want hierdoor kunt u nu alle soorten cadeaus kiezen, Een airfryer of een tablet, maar ook kleding, een etentje of wat dan ook.

Het “spaarprogramma” van United Consumers is een soort cashback actie. Iedere maand ontvangt u uw korting als tegoed. Dit tegoed kunt u meteen opnemen, maar u kunt het ook als een soort spaarrekening gebruiken op te sparen voor mooie cadeaus. U bedenkt een spaardoel, en als u het geld bij elkaar heeft neemt u het tegoed op. Zo krijgt u in feite een airfryer of andere wens cadeau.

airfryer cadeau zorgverzekering