Notebook cadeau bij zorgverzekering

BELANGRIJK: Dit is een actie uit 2016. Maar ook bij bij de United Consumers zorgverzekering 2018 kunt u sparen voor prachtige cadeaus. Een notebook of laptop, maar ook een heel ander cadeau. De keuze is helemaal aan u waar u het opgebouwde spaartegoed aan besteed.

Kijk hier voor alle informatie over sparen voor een notebook of ander cadeau bij een zorgverzekering 2018.

 

Hieronder staat verouderde informatie

Bij het afsluiten van een VGZ zorgverzekering via UnitedConsumers krijgt u 10 procent korting op de basisverzekering en alle aanvullende verzekeringen. Dat betekent een bijzonder hoge besparing in geld. Heel interessant, maar het is ook mogelijk van de korting op de basisverzekering af te zien in ruil voor een HP notebook ter waarde van 599 euro.

Kijk bij UnitedConsumers voor alle informatie over deze interessante actie.

Informatie gratis HP notebook
De HP notebook is een laptop met grote mogelijkheden. Deze high end laptop (ter waarde van 599 euro) kan ook als tablet worden gebruikt. Het besturingssysteem is Windows 10.

De HP notebook kunt u “betalen” met uw korting van UnitedConsumers. Dat kan als u voor minimaal 2 volwassenen de zorgverzekering afsluit (in de praktijk, u en uw partner). U levert 499 euro in van de korting die u anders van UnitedConsumers zou krijgen.

Zie de website van UnitedConsumers voor alle informatie over deze bijzonder interessante actie.