Laptop cadeau bij zorgverzekering

Let op! Onderstaande informatie betreft een inmiddels verlopen cadeauactie m.b.t. de United Consumers zorgverzekering 2017. De opzet van het cadeau-programma is nu veranderd. Via het Leuker Leven Doel kunt u nu bij United Consumers maandelijks de 10% korting opsparen voor een spaardoel, zoals een de laptop van uw keuze. Voordeel: U kunt voor ieder gewenst cadeau sparen. Meer informatie.

Informatie voormalige cadeau actie (verlopen)

Aan de cadeau-actie van de United Consumers zorgverzekering is op de valreep nog een nieuw cadeau toegevoegd. En wat voor één! Een Lenovo IdeaPad Miix 310 laptop / tablet.

Wie zijn VGZ zorgverzekering via United Consumers afsluit kan een 10% korting op zijn zorgverzekering krijgen. Maar deze korting ook inruilen voor een mooi luxe cadeau. Een smartphone (met digitale televisie-ontvanger) en Philips Airfryer XL behoorde al tot de mogelijkheden. En daar is nu een Lenovo IdeaPad Miix 310 ter waarde van 358 euro bijgekomen!

Kijk bij de United Consumers cadeau actie voor meer informatie en om uw premie te berekenen.

 

Een Lenovo IdeaPad Miix 310 cadeau bij uw zorgverzekering

De Lenovo IdeaPad Miix 310 is een laptop en tablet in één. In feite is het een Windows-laptop (hij wordt geleverd met Windows 10 en o.a. MS Office), maar als u het scherm loshaalt kunt u de Lenovo laptop ook als tablet gebruiken. Twee handige apparaten in één, dat is de Lenovo IdeaPad Miix 310 die u cadeau kunt krijgen bij uw zorgverzekering!

De Lenovo IdeaPad Miix 310 is geschikt voor werk en privé gebruik. Voor tekstverwerking, browsen en het bekijken van films. Je kunt er overal mee internetten en deze laptop / tablet is superzuinig met stroom. U kunt wel 10 uur non-stop films afspelen voor de accu leeg is. En in tablet-vorm weegt deze tablet slechts 580 gram.

Lenovo laptop / tablet cadeau bij zorgverzekering

Dankzij de IPS-technologie en Air Bonding-paneltechnologie geeft de Lenovo IdeaPad die u cadeau kunt krijgen bij uw zorgverzekering een prachtig beeld. De vernieuwde Cherritrail processor zort ervoor dat zelfs zware toepassingen soepeltjes werken en niet alleen met WiFi maar ook via uw smartphone kunt u overal internetten dankzij de LTE ondersteuning.