Tablet cadeau bij zorgverzekering

Als u via het consumentencollectief UnitedConsumers (verenigde consumenten) een zorgverzekering bij VGZ afsluit krijgt u dezelfde goede en voordelige zorgverzekering met 10% korting. Goed om te weten, want de zorgverzekering van VGZ is één van de beste van 2018 en een korting van 10 procent op een VGZ zorgverzekering komt neer op een behoorlijk bedrag in euro’s per persoon per jaar.

In het verleden kon u deze korting omzetten in een door UnitedConsumers geselecteerd cadeau zoals een laptop, tablet, notebook, smartphone, Airfryer of Xbox. Voor de zorgverzekering 2018 heeft UnitedConsumers gekozen voor een andere opzet. Hierbij kunt u sparen voor ieder willekeurig cadeau. Dat kan een laptop of tablet zijn, maar ook een etentje, een musical, een weekendje weg of heel iets anders. U bepaalt zelf wat uw spaardoel is.

Kijk bij UnitedConsumers voor alle details van deze geweldige Leuker Leven Doel actie.

 

Zo spaart u voor een tablet of ander cadeau bij uw zorgverzekering

UnitedConsumers werkt dit jaar met een spaartegoed. De korting op uw zorgverzekering is zo’n 10 euro per maand (afhankelijk van soort basisverzekering en gekozen eigen risico). Dit geld wordt op een spaartegoed gezet, en dit geld kunt u op ieder gewenst moment naar uw bankrekening laten overmaken. U kunt dit spaartegoed ook als spaarrekening gebruiken om (zonder dat u het merkt) te sparen voor een mooi cadeau voor u zelf. Bijvoorbeeld een tablet.

Kijk op het bovenstaande UnitedConsumers voor alle informatie.