Tablet cadeau bij zorgverzekering

Bij United Consumers kon u tot voor kort uw korting op uw zorgverzekering inwisselen voor een tablet. De opzet is nu veranderd. U kunt nu tot 20% korting krijgen op een aanvullende VGZ zorgverzekering en zelf de tablet van uw keuze of een ander cadeau kopen.

Als u via het consumentencollectief UnitedConsumers (verenigde consumenten) een zorgverzekering bij VGZ afsluit krijgt u dezelfde goede en voordelige zorgverzekering met korting. Goed om te weten, want de zorgverzekering van VGZ is één van de beste zorgverzekeringen en de hoge korting die United Consumers op een VGZ zorgverzekering geeft komt neer op een behoorlijk bedrag in euro’s per persoon per jaar.

In het verleden kon u deze korting omzetten in een door UnitedConsumers geselecteerd cadeau zoals een laptop, tablet, notebook, smartphone, Airfryer of Xbox. Voor dit jaar heeft UnitedConsumers gekozen voor een andere opzet.

De maandelijkse cashback op de VGZ zorgverzekering kunt u nu op ieder willekeurig moment opnemen. Dat kunt u maandelijks doen, maar u kunt het ook op uw UnitedConsumers tegoed laten staan, het daar opsparen en gebruiken als u zichzelf op een leuk cadeau wilt trakteren, zoals een tablet.

Dat cadeau kan een laptop of tablet zijn, maar ook een etentje, een musical, een weekendje weg of heel iets anders. U bepaalt zelf wat uw spaardoel is.

Dat is een groot voordeel ten opzichte van de eerdere actie waarbij u uit maar één tablet kon kiezen. Nu kan u het gespaarde bedrag gebruiken voor iedere tablet die u zichzelf cadeau wil doen.

Kijk bij UnitedConsumers voor alle details van deze Leuker Leven Doel actie. Een collectieve zorgverzekering waarbij u geld kunt sparen om u zelf een mooi cadeau te geven, zoals een tablet.

Zo spaart u voor een tablet of ander cadeau bij uw zorgverzekering

UnitedConsumers werkt dit jaar met een spaartegoed. De korting op de zorgverzekering komt op dit spaartegoed terecht. Dit geld kunt u op ieder gewenst moment naar uw bankrekening laten overmaken. U kunt dit spaartegoed ook als spaarrekening gebruiken om (zonder dat u het merkt) te sparen voor een mooi cadeau voor u zelf. Bijvoorbeeld een tablet.

Ook op andere manieren kunt u dit tegoed aanvullen, bijvoorbeeld met kortingen op energie, tanken, telefonie en meer. Zo gaat het sparen voor een gratis tablet nog veel sneller.

Kijk op het bovenstaande UnitedConsumers voor alle informatie.