Xbox cadeau bij een zorgverzekering

Eerder kon u bij een United Consumers zorgverzekering een Xbox cadeau krijgen. De opzet is nu veranderd. Nu kunt u korting sparen voor ieder gewenst cadeau. Dat kan een Xbox zijn maar ook een heel ander kado.
Meer informatie.

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat hoge kortingen bedingt bij onder andere verzekeraars, energiebedrijven en telecombedrijven. De goedkope abonnementen die ze op deze manier afsluiten verkopen ze met hoge kortingen door aan consumenten die daar interesse in hebben. En wie heeft er nu geen interesse? Want op deze manier sluit u abonnementen af die een stuk goedkoper zijn dan gebruikelijk.

Dat geldt bijvoorbeeld voor de VGZ zorgverzekering. Deze sluit u bij UnitedConsumers met 10% korting af. U krijgt dan dezelfde zorgverzekering als iemand die deze verzekering direct bij VGZ afsluit, maar dan met 10% korting.

Deze korting kunt u meteen opnemen, maar u kunt het bedrag ook opsparen tot een bepaald bedrag dat u nodig heeft om een leuk cadeau voor uzelf (of iemand anders) te kopen. Dat kan een Xbox console zijn, maar ook een Playstation, een laptop of een heel ander cadeau zoals een etentje, een weekendje weg, een nieuwe jurk of speelgoed voor de kinderen.
Hier vind u alle informatie