Xbox cadeau bij een zorgverzekering

Let op! Onderstaande informatie betreft een cadeauactie m.b.t. de United Consumers zorgverzekering 2016. De opzet is nu veranderd. Via het Leuker Leven Doel kunt u nu bij United Consumers maandelijks de 10% korting opsparen voor een spaardoel, zoals een Xbox. Meer informatie.

 

Informatie voormalige cadeau actie

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat hoge kortingen bedingt bij onder andere verzekeraars, energiebedrijven en telecombedrijven. De goedkope abonnementen die ze op deze manier afsluiten verkopen ze met hoge kortingen door aan consumenten die daar interesse in hebben. En wie heeft er nu geen interesse? Want op deze manier sluit u abonnementen af die een stuk goedkoper zijn dan gebruikelijk.

Dat geldt bijvoorbeeld voor de VGZ zorgverzekering 2016. Deze sluit u bij UnitedConsumers met 10% korting af. U krijgt dan dezelfde zorgverzekering als iemand die deze verzekering direct bij VGZ afsluit, maar dan met 10% korting. Of met een laptop, netbook of Xbox One spelcomputer cadeau.

Want wie via UnitedConsumers zijn VGZ zorgverzekering afsluit kan 10% korting krijgen, maar ook kiezen voor een HP notebook (waarde 599 euro!), een ASUS tablet / laptop of een XBox One pakket met diverse topgames.

Xbox One pakket
Het pakket dat u cadeau kunt ontvangen bij het afsluiten van een VGZ zorgverzekering 2016 bevat naast de Xbox One zelf enkele topgames.

Informatie over de Xbox One
Deze Xbox is voorzien van een 500 GB harddrive waarop u games, films, televisieprogramma’s, muziek, foto’s en veel meer kunt opslaan. Via WiFi kunt u draadloos contact maken met internet en andere computers en apparatuur in uw netwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld ook films en muziek van uw computer via de Xbox One naar de televisie streamen. Ook kunt u met de Xbox Netflix gebruiken en alle films en series op uw televisie bekijken.

Kiest u voor 10% korting of gaat u voor dit Xbox pakket bij uw VGZ zorgverzekering? Het Xbox pakket vertegenwoordigt een waarde van 499,- euro. Kijk op de website van UnitedConsumers voor alle details en maak uw keuze.