Xbox cadeau bij zorgverzekering

Eerder kon u bij een United Consumers zorgverzekering een Xbox cadeau krijgen. De opzet is nu veranderd. Nu kunt u korting sparen voor ieder gewenst cadeau. Dat kan een Xbox zijn maar ook een andere gameconsole of een heel ander kado.
Meer informatie.

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat hoge kortingen bedingt bij onder andere verzekeraars, energiebedrijven en telecombedrijven. De goedkope abonnementen die ze op deze manier afsluiten verkopen ze met hoge kortingen door aan consumenten die daar interesse in hebben. En wie heeft er nu geen interesse? Want op deze manier sluit u abonnementen af die een stuk goedkoper zijn dan gebruikelijk.

Dat geldt bijvoorbeeld voor de VGZ zorgverzekering. Deze sluit u bij UnitedConsumers met 20% korting op aanvullende verzekeringen af. U krijgt dan dezelfde zorgverzekering als iemand die deze verzekering direct bij VGZ afsluit, maar dan met korting.

De korting komt op een spaartegoed. Deze korting kunt u opnemen op ieder moment dat u wenst. Maar u kunt het tegoed ook opsparen tot een bepaald bedrag dat u nodig heeft om een leuk cadeau voor uzelf (of iemand anders) te kopen.

Dat kan een Xbox console zijn, maar ook een Playstation, een laptop of een heel ander cadeau zoals een etentje, een weekendje weg, een nieuwe jurk of speelgoed voor de kinderen.

Met de aanpassing bent u veel vrijer om uw spaardoel te bepalen. Bij de oude regeling kon u alleen kiezen uit een handvol cadeaus waaronder één bepaald type Xbox. Nu kunt u sparen voor ieder cadeau dat u wenst.

Hier vind u alle informatie

Samenvatting:
De spaaractie van United Consumers waarbij je vroeger kon sparen om een Xbox cadeau te krijgen is aangepast. Tegenwoordig kun  je het tegoed opnemen en er ieder cadeau dat je wenst daarvan kopen. Dat kan een Xbox zijn maar ook een andere spelcomputer of een totaal ander kado.