No claim korting op een zorgverzekering

Sommige mensen maken zelden of nooit gebruik van hun zorgverzekering. Het is in zo’n geval pijnlijk om iedere maand ruim 100 euro voor een verplichte verzekering neer te tellen.

No claim korting zorgverzekering

Met een voordelige zorgverzekeraar en een zo hoog mogelijk eigen risico kunt u de financiële pijn verlichten. Bewuzt van VGZ is zo’n voordelige verzekeraar, en bovendien bieden die iets wat andere niet doen: No claim korting op je zorgverzekering!

Tot 40% korting zorgverzekering

Maakt u het hele jaar geen gebruik van de vergoedingen uit de aanvullende opties? Dan krijg u het volgende jaar een no claim korting op de premie van deze opties als u bij Bewuzt verzekerd blijft. Deze korting loopt op naar wel 40% na vijf jaar.

Zo wordt het aantrekkelijk om u ook voor de fysio of tandarts te verzekeren als u niet zo vaak gebruik maakt van deze vergoedingen. U bent dan goed verzekerd voor het geval het mis gaat, maar u betaalt weinig premie als u de verzekering niet gebruikt.

Tandarts-controle? Geen probleem!

En mocht u declareren, dan bent u niet meteen uw no claim kwijt. U gaat slechts 1 trede terug. Bovendien gelden twee reguliere tandartscontroles per jaar (zonder foto’s) niet mee. Deze bezoeken aan de tandarts gaan dus niet ten koste van de no claimkorting.

En dan te bedenken dat een Bewuzt zorgverzekering ook zonder deze no claim korting al goedkoop is. Kijk hier voor alle informatie of kijk bij de vergelijking zorgverzekeringen of de Bewuzt zorgverzekering echt interessant is voor u.