Korting zorgverzekering via Postcode Zorg Collectief

Ooit zijn de collectieven voor de zorgverzekering bedacht om er voor te zorgen dat medewerkers van aangesloten bedrijven zich met korting konden laten verzekeren voor de zorg. Inmiddels bent u al lang niet meer afhankelijk van uw werkgever om ergens een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Diverse zorgverzekeraars hebben openbare collectieven waarvoor iedereen zich (gratis) in kan schrijven en kan profiteren van korting. Leuk voor u als klant, maar natuurlijk ook voor de zorgverzekeraar zelf. Marketingjongens noemen dit win win.

Iedereen kan profiteren van het Postcode Zorg collectief

Een mooi voorbeeld van zo’n openbaar collectief is het Postcode Zorg Collectief. Iedereen met een postcode kan zich inschrijven voor dit collectief. Dat is op een enkele dakloze na dus iedereen.

En dit is een serieus collectief, met serieuze voordelen. U kan namelijk tot wel 30% korting krijgen op een Nationale-Nederlanden zorgverzekering. Zie dat maar eens op een andere manier voor elkaar te krijgen! 34.000 mensen verzekerden zich dan inmiddels ook al via dit postcode collectief.

Het verschil tussen deelname aan dit collectief en een gewone Delta Lloyd zorgverzekering kan wel honderden euro’s per jaar schelen! En toch krijgt u via het collectief de normale hoog aangeschreven Nationale-Nederlanden zorgverzekering met vrije zorgkeuze.

Kijk hierboven bij het Postcode Zorg Collectief voor alle informatie en een berekening van uw premie en korting.