Korting zorgverzekering via Postcode Zorg Collectief

Ooit zijn de collectieven voor de zorgverzekering bedacht om er voor te zorgen dat medewerkers van aangesloten bedrijven zich met korting konden laten verzekeren voor de zorg. Inmiddels bent u al lang niet meer afhankelijk van uw werkgever om ergens een collectieve zorgverzekering af te sluiten.

Diverse zorgverzekeraars hebben openbare collectieven waarvoor iedereen zich (gratis) in kan schrijven en kan profiteren van korting. Leuk voor u als klant, maar natuurlijk ook voor de zorgverzekeraar zelf. Marketingjongens noemen dit win win.

Actie!!!

Sluit een Nationale Nederlanden zorgverzekering af via Het Postcode Zorg Collectief en ontvang niet alleen korting op de uw zorgverzekering (tot wel 30% op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering) maar krijg ook gratis JBL oordopjes cadeau bij het afsluiten van een Nationale Nederlanden Zorgverzekering via het Postcode Zorg Collectief!

Iedereen kan profiteren van het Postcode Zorg collectief

Een mooi voorbeeld van zo’n openbaar collectief is het Postcode Zorg Collectief. Iedereen met een postcode kan zich inschrijven voor dit collectief. Dat is op een enkele dakloze na dus iedereen.

En dit is een serieus collectief, met serieuze voordelen. U kan namelijk een hoge korting krijgen op een aanvullende Nationale-Nederlanden zorgverzekering. Zie dat maar eens op een andere manier voor elkaar te krijgen! 34.000 mensen verzekerden zich dan inmiddels ook al via dit postcode collectief.

Het verschil tussen deelname aan dit collectief en een gewone Nationale Nederlanden zorgverzekering kan wel honderden euro’s per jaar schelen! En toch krijgt u via het collectief de bekende hoog aangeschreven Nationale-Nederlanden zorgverzekering met vrije zorgkeuze.

Kijk hierboven bij het Postcode Zorg Collectief voor alle informatie en een berekening van uw premie en korting.

Samenvatting:
Als u interesse hebt in een Nationale-Nederlanden zorgverzekering kunt u zich beter via het Postcodecollectief aanmelden. Iedereen met een postcode (iedereen dus) kan dan namelijk een hoge korting op de Nationale-Nederlanden zorgverzekering krijgen via het Postcode zorgcollectief. Het betreft dezelfde zorgverzekering, u hoef u alleen maar via de link hier boven in te schrijven om deze korting op de zorgverzekering via het Postcode zorg collectief te ontvangen.