CNV zorgverzekering (leden)

Leden van de vakbond CNV, en hun gezin, kunnen op hun zorgverzekering korting en extra voordeel krijgen. Dat kan via de zorgverzekeraar CZ. Deze hebben het CZ vakbondspakket voor CNV leden.


CNV zorgverzekering CZ Vakbondspakket

Bij CZ kunt u als CNV lid korting krijgen op uw zorgverzekering via de CNV collectiviteit. De CNV helpt zijn leden bij het maken van de keuze voor een zorgverzekering. Samen met de deskundigen van Meeus hebben ze een een zorgverzekering gekozen en daarbij is (wederom) de keuze op CZ gevallen.

De CNV, CZ en Meeuws zijn vervolgens om de tafel gaan zitten om tot een voordeel pakket te komen voor CNV leden, het CZ Vakbondspakket voor CNV leden.

Hierdoor kunt u als CNV lid profiteren van een lagere premie en meer voordeel bij een CZ zorgverzekering.

Dit voordeel bestaat uit:

  • 12% korting op het CNV Vakbondspakket, een speciaal samengestelde aanvullende verzekering.
  • 10% korting op de aanvullende verzekering Top
  • 5% korting op overige aanvullende verzekeringen
  • Speciale CNV-klantvoordelen exclusief voor CNV-leden..

Deze korting geldt niet alleen voor u, maar ook voor eventuele gezinsleden!


Aanmelden voor de CNV zorgverzekering bij CZ gaat zo

Aanmelden of het maken van een premieberekening voor een CNV zorgverzekering gaat als volgt:

  • Ga naar de website van de CZ zorgverzekering
  • Geef als collectiviteit de CNV vakcentrale op
  • U krijgt de bovenstaande kortingen en voordelen

Maar pas op!

Zo komt u als lid van een CNV vakbond in aanmerking voor aantrekkelijk voordeel op uw zorgverzekering. Maar let op! Het is niet te zeggen dat deze verzekering ook de meest goedkope of meest interessante is. CZ behoort niet tot de goedkoopste zorgverzekeraars, en de korting op de aanvullende verzekeringen verandert daar weinig aan.

Doe daarom altijd eerst een productvergelijk zorgverzekering voordat u een zorgverzekering afsluit. Misschien is er er een andere zorgverzekering die voor u de beste zorgverzekering is.

 


 

Samenvatting
CNV leden kunnen korting krijgen op de CZ zorgverzekering en een door CZ ontwikkelde speciale CNV zorgverzekering (het CZ Vakbondspakket voor CNV leden). Maar het is ook voor CNV leden aan te raden een productvergelijk zorgverzekering te doen om te controleren of er toch geen betere zorgverzekering voor hen is.