Korting zorgverzekering bij inschrijving donorregister

Wist u dat u als houder van een donorcodicil (of zelfs maar voor een inschrijving in het donorregister) een korting kunt krijgen op de zorgverzekering? Dat kan bij onderstaande zorgverzekering.

Let op! Schrijft u zich alleen voor een basisverzekering in? Dan bent u voordeliger uit als u zich hier bij OHRA aanmeldt. Dan krijgt u namelijk 8% korting.

Korting op OHRA zorgverzekering

Bij OHRA krijgt u 7,5% collectiviteitskorting op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering (met uitzondering van de Sterk verzekeringen) als u bent ingeschreven in het Donorpolis donorregister. Dat gaat als volgt in zijn werk:

  • Registreer u (als u dat al niet gedaan heeft) bij Donorpolis.nl.
  • Ga naar de website van OHRA en doe een premieaanvraag.
  • Voer daar bij Collectiviteit Donorpolis – Codicilhouder in.
  • U krijgt nu bovengenoemde kortingen op uw OHRA zorgverzekering.

Registeren voor de Donorpolis is voldoende, Daarbij heeft u de keuze zich wel of niet op te geven als donor of om uw familie bij overlijden te laten beslissen.

Meer korting op verzekeringen

Als codicilhouders van Donorpolis krijg je niet alleen korting op de zorgverzekering, maar ook 10% korting op o.a. de opstalverzekering, de ongevallenverzekering, de aansprakelijkheidsverzekering, de doorlopende reisverzekering en veel andere OHRA verzekeringen.