Korting zorgverzekering bij inschrijving donorregister

Wist u dat u als houder van een donorcodicil (of zelfs maar voor een inschrijving in het donorregister) een korting kunt krijgen op de zorgverzekering? Dat kan bij onderstaande zorgverzekering.

Korting op OHRA zorgverzekering

Bij OHRA krijgt u tot 4% collectiviteitskorting op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering (met uitzondering van de Sterk verzekeringen) als u bent ingeschreven in het donorregister.

Let op! Deze korting van maximaal 4% krijgt u ook u zich hier bij OHRA aanmeldt (via het Online Gemak Collectief). Dat is wel zo makkelijk! Wilt u zich toch via het donorregister inschrijven? Ga dan als volgt te werk.

  • Registreer u (als u dat al niet gedaan heeft) in het donorregister.
  • Ga naar de website van OHRA en doe een premieaanvraag.
  • Voer daar als collectiviteit Donorpolis – Codicilhouder in.
  • U krijgt nu bovengenoemde kortingen op uw OHRA zorgverzekering.

Registeren in het donorregister is voldoende, Daarbij heeft u de keuze zich wel of niet op te geven als donor of om uw familie bij overlijden te laten beslissen. Het maakt dus niet uit hoe u bent ingeschreven in het donorregister.

Meer korting op verzekeringen

Als codicilhouders  krijg je niet alleen korting op de zorgverzekering, maar ook 10% korting op o.a. de opstalverzekering, de ongevallenverzekering, de aansprakelijkheidsverzekering, de doorlopende reisverzekering en veel andere OHRA verzekeringen.

Onderwerp:
Korting krijgen op een OHRA zorgverzekering is makkelijk. Als u zich inschrijft op Donorpolis krijgt u tot 4% korting op uw aanvullende OHRA zorgverzekering. Maar u kunt ook het collectief van de bovenstaande OHRA link gebruiken, dan krijgt u dezelfde korting.