Korting ING zorgverzekering

Bent u een rekeninghouder bij de ING Bank? Dan kon u altijd een bijzonder interessante kortingen krijgen als u uw zorgverzekering bij VGZ afsloot. Het is echter sinds 2017 niet meer mogelijk als nieuwe VGZ klant op dit collectief in te stromen. De ING zorgverzekering voor ING klanten bestaat namelijk niet meer.

Maar geen nood: Als u uw VGZ zorgverzekering via United Consumers afsluit krijgt u ook een maximaal hoge korting op uw VGZ zorgverzekering.

Deze korting loopt op tot wel 20% op de aanvullende VGZ zorgverzekering.

United Consumers is een consumentencollectief waaraan iedereen kan deelnemen. United Consumers heeft 25.000 VGZ zorgverzekeringen ingekocht die ze met hoge korting kunnen doorverkopen. Maar wacht niet te lang, want op=op.

Niet alleen voor ING klanten

In tegenstelling tot de voormalige collectieve ING zorgverzekering is de United Consumers zorgverzekering bij VGZ voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor een ING rekeninghouder of andere ING klant. Volg de bovenstaande United Consumers VGZ zorgverzekering link voor alle informatie en tarieven.

Samenvatting:
De collectieve ING zorgverzekering bij VGZ bestaat al een paar jaar niet meer. Maar dat betekent niet dat u als ING rekeninghouder of andere ING klant geen hoge korting op een VGZ zorgverzekering kunt krijgen. Iedereen kan namelijk gebruik maken van de United Consumers zorgverzekering die een hoge korting geeft op een zorgverzekering van VGZ. Ook niet ING rekeninghouders!