Korting leden KWF Kankerbestrijding op zorgverzekering

Donateurs van de KWF Kankerbestrijding kunnen een aantrekkelijke korting krijgen als ze hun zorgverzekering  bij Menzis afsluiten. Het Menzis KWF Kankerbestrijding collectief voor leden en donateurs bestaat echter niet meer.

Met nieuwe Menzis Leefkracht collectief is er echter een prima alternatief. Dat openbare collectief geeft iedereen die daar aan meedoet de volgende kortingen op een Menzis zorgverzekering:

  • 5% korting op de Basisverzekering.
  • 7% korting op aanvullende verzekeringen
  • 7% korting op de tandartsverzekeringen.

Daarvoor hoeft u alleen maar naar Menzis en daar een premieberekening te doen (vrijblijvend). U ziet daar vanzelf het Menzis Leefkracht collectief staan

TIP: Maar het betekent niet dat deze zorgverzekering voor u als donateur van KWF Kankerbestrijding ook automatisch de beste zorgverzekering voor is. Er zijn veel meer interessante (ook openbare) collectieven en veel meer voordelige zorgverzekeraars. Doe daarom altijd eerst even een vergelijk zorgverzekeringen voor u een verzekering afsluit.

Vaak zijn deze zorgverzekeringen voordeliger dan bovenstaande verzekering. En van het verschil kunt u dan een mooie donatie aan het KWF doen!

Onderwerp:
Het KWF collectief voor donateurs en leden van de KWF Kankerbestrijding bestaat niet meer bij Menzis. Gelukkig kunt u nog op veel andere manieren op uw zorgpremie besparen door een goede voordelige zorgverzekering met korting af te sluiten. Het KWF is erg blij als u de besparing als gift naar het KWF overmaakt.