Korting leden en donateurs KWF Kankerbestrijding op zorgverzekering

Leden en donateurs van de KWF Kankerbestrijding konden een aantrekkelijke korting krijgen op hun zorgverzekering als ze hun zorgverzekering bij Menzis afsloten. Het Menzis KWF Kankerbestrijding collectief voor leden en donateurs bestaat echter niet meer. Met nieuwe Menzis Leefkracht collectief is er echter een prima alternatief. Deze geeft namelijk een vergelijkbare korting op de Menzis zorgverzekering.

En of u nu een KWF donateur of lid van de KWF Kankerbestrijding maakt niet uit. Dat openbare collectief geeft iedereen die daar aan meedoet de volgende kortingen op een Menzis zorgverzekering:

  • 5% korting op de Basisverzekering. (vanaf 2023 wettelijk niet meer toegestaan)
  • 7% korting op aanvullende verzekeringen
  • 7% korting op de tandartsverzekeringen.

Dat is een interessante korting. En misschien is het een goed idee dit voordeel aan de KWF te doneren.

Om voort de korting op de zorgverzekering van Menzis in aanmerking te komen hoeft u alleen maar bij Menzis en daar een premieberekening te doen (vrijblijvend). U ziet daar vanzelf het Menzis Leefkracht collectief staan. Deze kunt u selecteren om van de collectieve korting op de zorgverzekering gebruik te maken.

TIP: Maar het betekent niet dat deze zorgverzekering voor u als donateur van KWF Kankerbestrijding ook automatisch de beste zorgverzekering voor is. Er zijn veel meer interessante (ook openbare) collectieven en veel meer voordelige zorgverzekeraars. Doe daarom altijd eerst even een vergelijk zorgverzekeringen voor u een verzekering afsluit.

Vaak zijn deze zorgverzekeringen voordeliger dan bovenstaande verzekering. En van het verschil kunt u dan een mooie donatie aan het KWF doen!

Onderwerp:
Het KWF collectief voor donateurs en leden van de KWF Kankerbestrijding bestaat niet meer bij Menzis. Gelukkig kunt u nog op veel andere manieren op uw zorgpremie besparen door een goede voordelige zorgverzekering met korting af te sluiten. Het KWF is erg blij als u de besparing als gift naar de KWF Kankerbestrijding overmaakt.