Natuurmonumenten leden korting zorgverzekering

Het is voor leden van Natuurmonumenten niet langer mogelijk om een korting te krijgen op de Menzis zorgverzekering. Dat is geen probleem want dankzij het Menzis Leefkracht Collectief komt iedereen in aanmerken voor deze korting, zonder dat er een abonnement ergens voor nodig is.

Dus ook geen abonnement op natuurmonumenten.

Ook andere zorgverzekeraars bieden openbare collectieven via welke iedereen zich kan inschrijven om korting te krijgen. Dus of u nu lid bent van Natuurmonumenten of niet, u kunt altijd een interessante korting op de zorgverzekering krijgen.

Lidmaatschap Natuurmonumenten

Het mag dan niet meer mogelijk zijn om als lid van Natuurmonumenten korting op de zorgverzekering te krijgen. U kunt misschien wel een deel van de besparing die u op uw zorgverzekering behaalt via één van de bovengenoemde openbare collectieve een donatie geven aan Natuurmonumenten of Natuurmonumenten lid worden.

Want Natuurmonumenten doet veel goeds voor de natuur in Nederland en een natuurmonumenten lidmaatschap laat u extra profiteren van al het moois waar Natuurmonumenten voor zorgt, bijvoorbeeld via korting, en laat u op extra manieren van de natuur genieten.

Een goed doel om een deel van de besparing op uw zorgverzekering aan te doneren.