Goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze (top 10)

Het is wel zo plezierig als u zelf hun zorgverlener kunt kiezen en niet afhankelijk bent van de zorgverleners waarmee uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten. Maar natuurlijk wilt u wel een volledige vergoeding van de gemaakte zorgkosten ontvangen. Een restitutiepolis, een zorgverzekering met volledige vrije keuze van zorgverlener, is dan voor u de beste zorgverzekering. En zo’n restitutieverzekering hoeft helemaal niet duur te zijn.

Kijk hier voor de top 10 van goedkoopste zorgverzekeringen 2021 met vrije zorgkeuze.

De verzekeringen in deze lijst zijn een restitutiepolis met volledig vrije zorgkeuze en een standaard (alleen verplicht) eigen risico.

United Consumers zorgverzekering goedkoopste zorgverzekering 2021 met vrije zorgkeuze

In bovenstaande top 10 kunt u zien dat de United Consumers zorgverzekering de goedkoopste zorgverzekering 2021 met vrije zorgkeuze is.

Inclusief korting betaalt u 125,59 euro per maand voor de basisverzekering. Als u voor een maximaal eigen risico kiest komt de maandpremie op 111,35 euro. Het is dan niet meer de goedkoopste restitutie zorgverzekering, want dat is dan (bij een maximaal eigen risico) de FBTO zorgverzekering 2021 die 103,50 euro per maand kost. Hierbij moeten we wel opmaken dat de combinatie van een zorgverzekering met vrije zorgkeuze en zo’n hoog eigen risico wordt weinig gekozen.

In de bovenaan genoemde top 10 kunt u het eigen risico naar uw wensen aanpassen om te zien welke zorgverzekering er dan als goedkoopste restitutie zorgverzekering uit komt.

Samenvatting:
Een zorgverzekering met volledig vrije zorgkeuze heeft restitutiepolis of restitutie zorgverzekering. Bij een restitutie verzekering krijgt u de zorg van iedere (erkende) zorgverlener volledig vergoed. Deze vrije zorgkeuze maakt de zorgverzekering wel duurder. Hierboven vind u de top 10 met goedkoopste zorgverzekeringen met deze volledig vrij keuze van zorgverlener.