Goedkoopste zorgverzekeringen 2019 met een maximaal eigen risico

Hier kijken we naar de allergoedkoopste zorgverzekeringen 2019. Het betreft namelijk de prijs van de basis-zorgverzekering bij een maximaal eigen risico van 885 euro. Ook hebben we geen eisen gesteld aan het aantal zorgverleners die volledig vergoed worden.

Dit lijstje is tot stand gekomen met de zorgverzekeringenvergelijker van Independer. Doe zelf een vergelijk bij Independer als u een ander eigen risico wilt, minder eigen risico wilt lopen of een andere eis aan uw zorgverzekering 2019 stelt.

  1. Zilveren Kruis Ziezo Selectief budget verzekering (79, 95 euro)
  2. Anderzorg natura verzekering (83 euro)
  3. Zekur Gewoon Zekur budget verzekering (83,50 euro)
  4. Zilveren Kruis Ziezo Basis natura verzekering (83,95 euro)
  5. De Friesland Zelf Bewust natura verzekering (84,75)

Let op! Nummer 1 en 3 in de lijst zijn budget verzekeringen die maar bij een heel beperkt aantal ziekenhuizen en andere zorgverleners de rekening volledig vergoeden. De natura verzekeringen hebben weliswaar geen volledige vrije zorgkeuze maar vergoeden wel bijna alle ziekenhuizen en zorgverleners.

goedkoopste zorgverzekering 2018

De dekking van de basisverzekering

De dekking is voor iedere basisverzekering hetzelfde. Deze is namelijk wettelijk bepaald. Wilt u zich ook aanvullend verzekeren, of een tandartsverzekering er bij afsluiten? Dan gelden er heel andere tarieven, en dan is ook de inhoud van het pakket belangrijk. Doe een prijsvergelijk zorgverzekering om te zien welke zorgverzekering dan voor u persoonlijk de beste en goedkoopste is.

Dit prijsvergelijk is tot stand gekomen via een prijsvergelijk via Independer.