Smartphone cadeau bij zorgverzekering

Let op! Onderstaande informatie betreft een cadeauactie m.b.t. de United Consumers zorgverzekering 2017. De opzet is nu veranderd. Via het Leuker Leven Doel kunt u nu bij United Consumers maandelijks de 10% korting opsparen voor een spaardoel, zoals een smartphone, maar u kunt ook sparen voor andere cadeaus. Meer informatie.

Informatie voormalige cadeau actie

Sluit uw VGZ zorgverzekering af via UnitedConsumers en u kunt kiezen tussen 10% korting op de basisverzekering of een prachtig cadeau. Één van de mooiste cadeaus van dit jaar is een Asus Zenfone Go TV smartphone met sportarmband. De Asus Zenfone Go TV is één van de weinige smartphones met een ingebouwde televisie. Hiermee kun je digitale televisie uit de ether ontvangen en bekijken.

smartphone cadeau zorgverzekering

Kijk bij de banner hieronder voor een uitleg van deze geweldige actie, en de voorwaarden. Profiteer van 10% korting of van een mooi cadeau zoals een Airfryer, een TomTom sporthorloge met draadloze audiospeler of deze smartphone met digitale TV tuner.

Over de Asus Zenfone Go TV smartphone
Met de smartphone kunt u telefoneren, internetten, appen en alles dat er nog meer met een smartphone kan. En je kan nog veel meer. Televisie kijken bijvoorbeeld, ook zonder internetverbinding, want de Asus Zenfone Go TV smartphone is voorzien van een DVB-T tuner, een ontvanger voor digitale televisie uit de ether.

Maar ook als u helemaal geen televisie wilt kijken op je telefoon is de Asus Zenfone Go een geweldige smartphone. Het is een Android-smartphone die is voorzien van een 5,5 inch scherm en een krachtige 1,4GHz Qualcomm Snapdragon 400 processor. Doordat het een dual-sim smartphone is kun je er 2 verschillende telefoonnummers op gebruiken.

Met sportarmband
United Consumers geeft dit jaar alleen maar gezonde cadeaus weg bij hun VGZ zorgverzekering. Daarom ontvang je er ook een sportarmband bij. Hiermee kun je de Asus Zenfone Go onder het sporten aan je arm bevestigen.

Kijk bij bovenstaande banner voor alle informatie en voorwaarden met betrekking tot deze actie waarbij u 10% korting op uw zorgverzekering, of een mooi cadeau (zoals de Asus Zenfone Go TV) kunt krijgen.