Gratis tandarts-ongevallen verzekering

Independer heeft een heel interessante actie. Sluit uw zorgverzekering via Independer af en ontvang gratis een tandarts ongevallen verzekering gratis.

Het gaat hierbij om kosten die u maakt als je bijvoorbeeld valt en daarbij schade aan uw gebit oploopt. Wist u dat twee nieuwe voortanden al snel meer dan 2.000 euro kosten, en dat een correctie op scheefstaande tanden via een beugel ook duizenden euro’s kosten? En wist u dat de basisverzekering deze kosten niet vergoed?

Zelfs al bent u goed aanvullend verzekerd voor de tandarts, dan zijn de vergoedingen nog fors lager dan de kosten. Daarom geeft Independer bij het afsluiten van een zorgverzekering via haar site een gratis tandarts-ongevallen verzekering cadeau met een dekking tot wel 10.000 euro!

Via Independer kunt u zorgverzekeringen afsluiten bij onder andere Menzis, De Friesland, Anderzorg, CZ, OHRA, VGZ, Nationale Nederlanden, Zilveren Kruis, Avero, De Christelijke Zorgverzekeraar (voorheen ProLife), ONVZ,  ASR, Aevitae, Menzis, De Goudse en Salland. Vaak ook nog eens met korting.