Zorgverzekeringen vergelijken met Pricewise

Pricewise is een specialist in prijsvergelijking. Energie, internet, autoverzekeringen, telefonie en meer producten die iedereen gebruikt worden door Pricewise met elkaar vergeleken. Hieronder bevinden zich ook zorgverzekeringen. Pricewise vergelijkt meer dan 150 zorgverzekeringen. Niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit!

Vergelijk hierboven alle zorgverzekeringen met Pricewise

Pricewise kan er voor zorgen dat u heel veel geld bespaart op uw zorgverzekering. Niet alleen door een goed vergelijk, maar ook door kortingen die Pricewise op zorgverzekeringen geeft. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 200 euro per jaar.

Pluspunten zorgverzekeringen vergelijken via Pricewise

  • 100% onafhankelijk (Keurmerk Objectief Vergelijken)
  • Gemiddelde klantbeoordeling: rapportcijfer 9,1!
  • Vergelijk 150 zorgverzekeringen van de belangrijkste 30 zorgverzekeraars.
  • Tot 10% korting als u via Pricewise uw zorgverzekering afsluit (altijd de laagste prijs).
  • Pricewise helpt met het overstappen.

Informatie Pricewise

Pricewise is een productvergelijker die sinds 2006 bestaat. Aanvankelijk onder de naam PrizeWize. Pricewise begon in Nederland maar is inmiddels ook in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Italië, Oostenrijk, Portugal en Slovenië actief. Sinds 2006 zijn er meer dan 2 miljoen mensen via Pricewise overgestapt.

Prijsvergelijkers en productvergelijkers worden goed in de gaten gehouden. Uit onderzoeken van de Autoriteit Consument & Markt en de AFM komt Pricewise telkens als een van de beste vergelijkingssites uit de bus.

Zie ook: Meer zorgverzekering vergelijken

Samenvatting:
Pricewise is niet alleen een vergelijker voor energie en schadeverzekeringen, maar ook een goede prijsvergelijker en productvergelijker van zorgverzekeringen. Niet alleen een goede site voor het vergelijken van zorgverzekeringen, maar ook voor het goedkoop afsluiten van de beste zorgverzekering met korting.