Zorgverzekering leden sportschool

Momenteel zijn er geen collectieven bekend voor leden van een sportschool. Maar wist u dat u ook als uw werkgever geen collectieve verzekering heeft afgesloten altijd in aanmerking komt voor een collectiviteit voor de zorgverzekering? Kijk bij Collectieve korting voor iedereen hoe u toch aan een interessante korting kunt komen.

In het verleden had Menzis interessante collectieven voor leden van sportscholen als Basic Fit, Health City, SportCity, Fit For Free, Controlfit, Medica Fit en Peak Fit, maar dat is niet meer het geval. Gelukkig zijn de collectieve die je in het bovenstaand overzicht aantreft minstens zo interessant, en vaak zelfs interessanter.

Korting op sportschool

Wat wel regelmatig voorkomt is dat u met een bepaalde zorgverzekering een interessante korting bij een sportschool kunt krijgen.

CZ zorgverzekering
Korting bij Basic-Fit, HealthCity, Fit20, OneFit en sportscholen uit het High Five Fitness Network.

OHRA zorgverzekering
Korting bij sportscholen van Basic-Fit, HealthCity, One Fit, Fit20 en High Five Fitness sportscholen.

Nationale Nederlanden zorgverzekeringen
Korting bij een abonnement op een sportschool van One Fit, Basic-Fit, HealthCity of Fit20.

Just Zorgverzekering
Korting bij meer dan 2.000 sportscholen. O.a. Basic-Fit, HealthCity, OneFit en Fit20.

Promovendum zorgverzekering
Korting bij onder andereBasic-Fit sportscholen.

 

Samenvatting:
Een zorgverzekeraar heeft graag sportieve en gezonde klanten. Logisch. Daarom geven diverse zorgverzekeraars interessante kortingen op het abonnement van een sportschool. Hierboven een overzicht korting zorgverzekering sportschool. Kijk bij de betreffende zorgverzekeringen voor de hoogte van deze sportschool kortingen.