Zorgverzekering leden sportschool

Momenteel is er geen collectieve korting op de zorgverzekering bekend voor leden van een sportschool. Maar wist u dat u op een andere manier altijd aan korting op uw zorgverzekering kunt komen? 

Kijk bij Collectieve korting voor iedereen hoe u toch aan een interessante korting kunt komen.

In het verleden had Menzis interessante collectieven voor leden van sportscholen als Basic Fit, Health City, SportCity, Fit For Free, Controlfit, Medica Fit en Peak Fit, maar dat is niet meer het geval. Gelukkig zijn de collectieve die je in het bovenstaand overzicht aantreft minstens zo interessant, en vaak zelfs interessanter. 

Korting op sportschool via de zorgverzekering

Wat wel regelmatig voorkomt is dat u met een bepaalde zorgverzekering een interessante korting bij een sportschool kunt krijgen. Het gaat daarbij meestal om een korting bij de filialen van sportschool ketens zoals Basic Fit, Health City en High Five Fitness.

Tip: Doe een onafhankelijk zorgverzekering vergelijk en binnen 5 minuten weet u wat voor u de beste en goedkoopste zorgverzekering is.

Hieronder een overzicht van korting bij sportscholen bij een zorgverzekering.

CZ zorgverzekering
CZ heeft veel overeenkomsten met sportscholen en fitness centra. Als klant bij CZ kunt u korting krijgen bij een sportschool van Basic-Fit, HealthCity, Fit20, OneFit en sportscholen uit het High Five Fitness Network. Zo kun je bij CZ sporten met korting.

OHRA zorgverzekering
Sporten met korting kan ook bij OHRA. Ook bij een OHRA zorgverzekering kun u korting krijgen bij een sportschool van Basic-Fit, HealthCity, One Fit, Fit20 en u krijgt korting bij High Five Fitness sportscholen.

Nationale Nederlanden zorgverzekeringen
Bij een zorgverzekering van Nationale Nederlanden krijgt u een hoge korting bij een abonnement op een sportschool van One Fit, Basic-Fit, HealthCity of Fit20.

Just Zorgverzekering
Bij de Just zorgverzekering (een op jongeren gericht label van CZ) krijgt u korting bij meer dan 2.000 sportscholen. Deze korting via de zorgverzekering geldt onder andere bij een sportschool van Basic-Fit, HealthCity, OneFit en Fit20.

 

Samenvatting:
Sporten met korting via uw zorgverzekering? Een zorgverzekeraar heeft graag sportieve en gezonde klanten. Logisch. Daarom geven diverse zorgverzekeraars interessante kortingen op het abonnement van een sportschool. Hierboven een overzicht korting zorgverzekering sportschool. Kijk bij de betreffende zorgverzekeringen voor de hoogte van deze sportschool kortingen.